模擬飛行集中討論區(29) T2G=垃圾

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
轉返會上P3D

彈出彈入
我想問有冇人用wfss scenery好似我咁完全用唔到啲橋
FS20以新SIM來講真係無得頂嘅
天氣,大自然都做到唔買ADD-ON都好夠玩
當然,第三方廠出嘅各大機場/城市/飛機都應該依然係要繼續入
應該唔洗再買
Orbx 3D tree, Global victor, Global base 等等掛
仲有REX

唔知買過使唔使再比錢
真係好快手 game都未出已經有咁多addon
係咪又要再買過GSX?
應該要 隨時又要買過 1同2
希望現有客戶有discount,好似T2G vhhh咁
Yokisoba
有冇discount都唔係最重要
最重要係佢快啲搞搞啲機械人聲先
https://youtu.be/0xEUp-kX-fE

點解有d人咁快玩到 係唔係d遊戲廠商俾佢地測試拍片介紹隻game?
係人都可以申請beta 隨機抽
好多呢啲飛到一pat屎嘅都抽到
M$ 比知名既 Youtuber & Press 優先試玩,完全無水印可以出片
至於普通 Testers 仲受緊NDA 唔可以出片
媲唔媲美到quality wings既787?
諗緊值唔值得為左隻787買premium deluxe
https://youtu.be/xSYOZVkiWqM
照舊好多嘢INOP
想要study level嘅話要等PMDG
不過好似淨係announce咗737同777
有冇人係Windows7用到Thrustmaster支airbus sidestick?
但成700幾蚊,好彩買咗standard
QualityWings囉
如果PMDG出得787,一定可以好快出到777x
https://www.youtube.com/watch?v=smVlgMbt2vc

EGLL 望落都唔錯,之前都有片講 LFPG & LXGB & RJTT,我覺得比多$280買額外10個黎講都OK既

不過預左日後實買 addon 都可以慳返,Flightbeam, Flytampa, Orbx, FSDT 都已經出到圖,相信唔使等好耐就出
睇圖都睇到出哂水
Admin,又喺呢d唐氏細路喺度出埋d 弱智post。可唔可以珍惜多年認真學習flight sim努力。唔好俾班細路攪到flight sim退步變成低B Game

你話你自己
咁你覺得點樣先叫認真?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞