模擬飛行集中討論區(29) T2G=垃圾

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
售價三級制
買基本版支持下算 其他
會唔會冇得用mod
有SDK,應該有掛
仲諗住佢會搞訂閱制 宜家都已經比想像中平
Game Pass應該有普通版
衝120
120美金買半成品,不了

其他機場會唔會又好似FSX/P3D得個爛地買得FS2020都係唔想再整百鳩幾種MOD,如果唔係繼續玩P3D算

最撚驚係佢啲內置機連FMC都冇 如果有埋最update既chart就好
咁你繼續都得
因為根本無可能係世界咁多個機場都做到DETAIL咁
如果要整晒先出,咁你等多幾年都應該成事,仲未計有D機場會keep住UPDATE
你預佢係一隻行新ENGINE嘅flight sim會好D
係期求佢D 城市場景唔好做到太差就真
因為我記得之前唔知邊到睇返黎話隻Game用唔知咩整,整到全球都同真實一樣咁,仲講到隻Game要成幾十TB,所以先有咁大期望
開頭出TRAILER個期嘛
都係個句,無咁大期望就自然無失望
chart你預咗有navblue
咁我又覺得未必嘅 佢今次用AI generat 建築物 唔係以前用返同一棟樓
好似係去Bing Map實時拎資料,建築物應該會同真一樣
係囉 我估效果同google map 3d 差唔多
P3D其實有 earth scenery Airport scenery FsLabs PMDG Activesky Envshade Envtex 等等已經夠做
[最新燒熄]支那出手制裁LM Microsoft或成最大贏家
https://twitter.com/globaltimesnews/status/1282945973400948736
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞