[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (79)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
英國d底褲香d
擺廣州啦,咁撚鍾意用燕子崗個垃圾場,唔擺正契弟
反正擺香港都冇人想睇
冇意見咪即係同佢老豆相同意見囉
唔洗
大大個老豆響度
冇班落咪痴去東方囉
《限聚令結束後,你最想做咩?》
高興香港女子足球代表隊及U23六月及七月復操,而且召入兩位外流球員加入訓練,希望各梯隊成員有更好的磨合,整體實力更上一層樓 !

風雨過後總有晴天,疫情下的限聚令雖未完結,但一眾女足成員都已經準備好啦,聽聽疫情過後,佢地想做D咩? 係啦,嗌出黎啦 !

#你想做咩呀
#女足夢 #香港女足 #dontstopkeepfighting
https://www.facebook.com/watch/?v=617080909016498
From: 香港女足夢Fighting
【Thank You & All The Best!】

東方龍獅足球隊技術總監安祖史杜錫,以及徐德帥、曾錦濤和林學曦3位球員跟本會之合約屆滿,將會離隊。會方衷心感謝他們帶來的美好回憶及貢獻,並祝願各人前程似錦!

#EasternLongLions #東方龍獅 #EasternLongLionsFootball #東方龍獅足球隊 #onEforaLL #ELL #Thankyou #onceablueforeverblue

牙帥去邊
【Thank You & All The Best!】

東方龍獅足球隊技術總監安祖史杜錫,以及徐德帥、曾錦濤和林學曦3位球員跟本會之合約屆滿,將會離隊。會方衷心感謝他們帶來的美好回憶及貢獻,並祝願各人前程似錦!

#EasternLongLions #東方龍獅 #EasternLongLionsFootball #東方龍獅足球隊 #onEforaLL #ELL #Thankyou #onceablueforeverblue
大頭:今日share完你離隊,過兩日就Post你轉會喇😁
亦間接講埋蘇沙會留隊
主席有冇可能翻kitchild?
大頭又會直接幫球會公佈埋新球員加盟咁搞笑
傑右閘都夠人既,唔使要掛
好事 唔洗等開操先知 香港波啲轉會消息成日收收埋埋
界限街會怎樣
都留意左一排亦都有留意大頭f B但係其實佢係邊個
佢以前係球員真名叫咩?
2個應該仲有約,呢個時勢要佢哋走都唔走
佢電影大明星黎
認真
好認真
Push
返傑會冇正選
理文機會大
光復香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞