[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (79)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
老豆搭晒路搵和仔單獨同佢練波又拎晒BC去英國, 結果都係去支超
$$$$$
去中超咪當掘金當輸咗錢去搵翻夠本填翻條數lo

咪珍惜呢幾年屌下支那雞,食下海底撈,得閒味同啲退休球星交下手、做下朋友過吓癮

睇死佢五年內係中超浮浮沉沉,然後支足又入唔到,之後借去中甲,跟住30歳前去港超畜力比香港球迷屌
good Antoine, good
猶戴疑似比老竇迫住踢支超,因為佢老豆想佢做球星,踢國家隊(佢老竇癲㗎

30:00 開始

https://youtu.be/SzXvbPWu6g8
未來香港正箭頭?
據賓紀文案例,即使僅曾出戰過本地青年級別賽事,仍符合2017年改制後的本地球員條件

佢唔係踢過預備組先註到咋咩
多個靚仔吸引港女入場
佳佳+ Antoine Viterale

啲女流晒口水
佢上陣只有b隊瑞士第5級聯賽
已經係大港腳主力lv?
明報
足總本月16日首次出席帳委會聆訊,主席貝鈞奇及行政總裁溫達倫被批「冇做功課」,貝鈞奇上周曾為將於下月底約滿的溫達倫解畫,指對方在當時聆訊因即時傳譯令對答有猶豫,暗示下次或改由其他高層出席。本周五早上出席聆訊的,續有民政事務局長徐英偉、體育專員楊德強及足總主席貝鈞奇,據最新的程序表,足總秘書處總幹事袁文川將取代溫達倫出席。
【大家準備好足總賣港未】

啱啱翻睇港超章程
發現限制富力無得踢亞洲賽既條文無左
根本今季港超開始前
足總就幫富力踢亞洲賽既障礙
一個一個咁掃走
唔係點解要幫埋富力搞亞協牌?
佢唔係足總正式會員喎
AFC角度你有牌就要代表香港出賽
依家大埔退出有可能要搵隊頂上
即係焗住搵富力啦
記者朋友有計既麻煩叫袁文川解釋下
如果我get錯既話
唔該足總立即寫返條條文上章程
不過有貝狗照住富力
大家都係發下夢好了

2018-19港超章程
https://drive.google.com/file/d/1v2C_DHgw_j8wU49X4wmuXFVgKp1S2teP/view

2019-20港超章程
https://www.hkfa.com/upload/rules/1920PL-Chi.pdf

From: 數字球
猶戴咁大個人無自己意見咩
自己想賺RMB
啤梨嗰仔勁到
其實我哋可唔可以眾籌呢(真心問)
贊助我勤:
1. HK-Record $2000
得罪講句,所有球迷全面放棄港足啦
贊助龍仔
1.皇天擊殺死克警 USD$150
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞