歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號 下)

659 回覆
7 Like 0 Dislike
想買泵有咩好推介 sparmax 隻 610h點

請問巴打依隻版個頭係咪鬆嫁
唔好問我量子化整好未

答我啦巴打

好好用
要長玩一流

請問巴打依隻版個頭係咪鬆嫁
唔好問我量子化整好未

買2。0啦,型咁多

N年前買咗 清屋拎出黎砌埋佢 但發覺個頭部

2.0啦

好好用
要長玩一流

邊到買平 睇過至少都要1880
新HG ZETA 同舊HG比其實邊隻好

已有舊HG 但又對ZETA有愛

兩隻比一定係新
主體聽講無夾口、可動性高d
但係背包就寒酸少少

金不過分色都唔似新hg

啱啱上網睇完對翼無紅色...

好好用
要長玩一流

邊到買平 睇過至少都要1880

呢隻我prefer係鋪頭買
有保障好多

兩隻比一定係新
但係背包就寒酸少少

金不過分色都唔似新hg

無進步就係呢樣野、明明背包分件無點偷膠

兩隻比一定係新
但係背包就寒酸少少

金不過分色都唔似新hg

舊仲好過新咁
所以買左HG NU算
想問下d泵雙摩打同單摩打個性能會唔會差得太遠?因為無乜資金,諗緊602g定601g

兩隻比一定係新
但係背包就寒酸少少

金不過分色都唔似新hg

舊仲好過新咁
所以買左HG NU算

咁又無可能
其實筆刀做乜唔正正經經去模型舖買把即用反而要淘寶賭大細呢?

其實果時我係主要想要塊cutting mat咁叫佢有套裝 有埋剪 分離器 兩隻鉗 兩條打磨棒 又唔係加好多咪買埋

初哥一套買就用住先
刀柄用左日本olfa就番唔到轉頭
太好揸

olfa真係好正
除左原裝有平頭 尖頭 圓刃既刀片,仲有鋸片揀
唔算太貴,真心推介

田宮嗰把 其實就係olfa oem

筆刀重要係刀頭 最好買 NT D-200

幾型, 不熟悉Z機體

呢隻等左好耐

覺唔覺身形好怪 大肚dum 腰短腳長 好似 RG 改件好啲

幾型, 不熟悉Z機體

呢隻等左好耐

用RG MK2?

其實果時我係主要想要塊cutting mat咁叫佢有套裝 有埋剪 分離器 兩隻鉗 兩條打磨棒 又唔係加好多咪買埋

初哥一套買就用住先
太好揸

olfa真係好正
唔算太貴,真心推介

thx olfa 好似上圖咁邊度有得賣
有咩可以痴膠同金屬

初哥一套買就用住先
太好揸

olfa真係好正
唔算太貴,真心推介

thx olfa 好似上圖咁邊度有得賣

油麻地 中南書局 或者大間嘅文具店

幾型, 不熟悉Z機體

呢隻等左好耐

用RG MK2?

唔畫好過畫
用gundam marker 畫
有咩方法redo

膊頭兩件件掉轉咗

收到大佬
如果單要一兩件散件係唔係fb谷度搵最快?

睇彩數、taobao最齊、但係拉啱價會晒少少時間
睇fb group見到有枝野叫電鍍筆
有冇巴打用過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞