歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號 下)

659 回覆
7 Like 0 Dislike
請問宜家白色PG unicorn 連燈幾錢度?出面好似好多大陸貨,去邊買有信心啲?thx
好耐冇玩,唔知宜家咩行情

900-1000就淨獨角
500左右就有燈
想問下pb套pg紅色透明00r甲係咪可以用落普通版隻pg 00r度

聞說可以

可以啦

係可以
冇開新模
不過粉透係預你放落拖爛衫版嘅骨度
拖爛衫版嘅骨同普通版嘅骨隻色有啲啲唔同
有冇巴打砌模型鋪見過呢款模型?
想買返嚟比啲figure坐

肥趣同深精都有
不時福利都會有

終於砌完隻2.0
想問呢隻有無出水貼

實有

之前再版左,影
易搵好多
新手

呢隻好靚
GFF隻色好夾3.0

D色係自己噴?

搞左一星期左右

真係好靚
支持
訂左十週年 PG OO+透明件 同 機甲之城自護改
咁就4千銀

終於砌完隻2.0
想問呢隻有無出水貼

實有

之前再版左,影
易搵好多

2.0正
砌完好想砌埋mg 2.0 rx781同rx783
手油其實洗唔洗噴灰嘅呢?如果只係想改小量組件嘅色

再謝
噴白色有D咩技巧,我噴完灰再噴白色好難睇得清楚
買左盒bandai ver.ka fa獨角獸
啲卡榫一係入唔到一係太實變唔到NT-D
咩玩法

再謝

最好
不過你個case唔噴都冇所謂

一層一層,薄薄地咁噴
比啲耐性
咩玩法

天生係咁
咩玩法

有冇巴打試過咁樣
砌得好撚辛苦
咩玩法

天生係咁

原來係咁
唔該晒巴打

再謝

最好
不過你個case唔噴都冇所謂

收到
咩玩法

天生係咁

原來係咁
唔該晒巴打

你影啲相上嚟睇下咩位
啱啱砌完女妖,睇下幫唔幫到你
咩玩法

天生係咁

原來係咁
唔該晒巴打

你影啲相上嚟睇下咩位

唔該晒先
放低左佢食飯
轉頭影
有冇巴打有玩隻thunder bolt fa gundam ver ka
把槍咁撚重
D關節為左要就個膠袋整到又幼又易甩
隻手好似不舉咁
有冇巴打有玩隻thunder bolt fa gundam ver ka
把槍咁撚重
隻手好似不舉咁

D骨好脆,砌完放係到半年左右搖下就白跟住爛
好後悔買D質量愈來愈差
把槍咁撚重
隻手好似不舉咁

D骨好脆,砌完放係到半年左右搖下就白跟住爛
好後悔買D質量愈來愈差

骨質疏鬆
我想問RG/MG個D高達模型有冇出過D獨立既手型
用佢本身D手型擺POSE好窄洗
咩玩法

天生係咁

原來係咁
唔該晒巴打

你影啲相上嚟睇下咩位

唔該晒先
放低左佢食飯
轉頭影

Body呢個位郁都郁唔到
新手入坑
最近想搵d 世藝
無睇開高達
淨係比g gundam 吸引過一排

而家素組左隻bb
黎緊會買隻unicon
會滲下線消下光
練習下

目標整隻神高達 上哂金色
但想市面有冇得直接買明鏡止水

一層一層,薄薄地咁噴
比啲耐性

如果我用黑色做底再噴白色得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞