歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號 下)

659 回覆
7 Like 0 Dislike

想問下 係咪冇重炮同沙漠ew
因為我想草齊ew版 但係搵極都冇

另外隻雙龍係咪得依個版 今日買的

利伸:新手唔知咁多 sorry

有,重炮係限定,沙漠唔肯定

係,雙龍得呢版

唔該哂
btw,wzc同死神得圖中依個版?

基本上tv版5子除左wing都冇出mg
有隻wing zero不過官設係proto zero

甩毛wing zero就正名左做wing zero,e隻版本就係得圖果隻
上圖果隻地獄死神ew都有第二隻,不過就係唔同色+冇翼,叫做死神ew

想問下 係咪冇重炮同沙漠ew
因為我想草齊ew版 但係搵極都冇

另外隻雙龍係咪得依個版 今日買的

利伸:新手唔知咁多 sorry

有,重炮係限定,沙漠唔肯定

係,雙龍得呢版

唔該哂
btw,wzc同死神得圖中依個版?

基本上tv版5子除左wing都冇出mg
有隻wing zero不過官設係proto zero

甩毛wing zero就正名左做wing zero,e隻版本就係得圖果隻
上圖果隻地獄死神ew都有第二隻,不過就係唔同色+冇翼,叫做死神ew

唔該哂
重炮我都可以等下
沙漠有冇消息話會出
新HG ZETA 同舊HG比其實邊隻好

已有舊HG 但又對ZETA有愛

兩隻比一定係新
主體聽講無夾口、可動性高d
但係背包就寒酸少少
有無巴絲知而家邊度有1/100既巴巴托斯買呢排好似唔見有 得巴力

第一次加燈
有無巴絲知而家邊度有1/100既巴巴托斯買呢排好似唔見有 得巴力

巴巴都有好多隻wor

巴巴都有好多隻wor

lupus同lupus rex都想要

巴巴都有好多隻wor

去ym studio應該仲有

巴巴都有好多隻wor

啱啱上完

第一次加燈

加黃燈嘛
不過幾靚

兩隻比一定係新
主體聽講無夾口、可動性高d
但係背包就寒酸少少

金不過分色都唔似新hg

請問巴打依隻版個頭係咪鬆嫁
唔好問我量子化整好未

唔好問我量子化整好未

唔好問我量子化整好未

有冇wtsapp/tg group?
有冇wtsapp/tg group?

有,不過唔希望入到唔玩兩邊科林

幾型, 不熟悉Z機體

呢隻等左好耐

巴巴都有好多隻wor

啱啱上完

唔該晒兩位巴打
我平時只係行信和同深水埗
無乜點行樓上鋪

巴巴都有好多隻wor

啱啱上完

唔該晒兩位巴打
我平時只係行信和同深水埗
無乜點行樓上鋪

灣仔好多

唔好問我量子化整好未

買2。0啦,型咁多

唔好問我量子化整好未

買2。0啦,型咁多

N年前買咗 清屋拎出黎砌埋佢 但發覺個頭部

唔好問我量子化整好未

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞