歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號 下)

659 回覆
7 Like 0 Dislike
模型鉗有咩推薦
之前中伏50雞買左隻要貼邊CUT落去
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲

第1下金剪 第2下神剪
模型鉗有咩推薦
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲

無一隻剪可以貼邊剪
模型鉗有咩推薦
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲

無一隻剪可以貼邊剪

隻剪伏到 外邊框剪唔入
模型鉗有咩推薦
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲

無一隻剪可以貼邊剪

隻剪伏到 外邊框剪唔入

雙星金剪啦,粗用
有錢神剪都得、不過都係唔可以剪粗框
同埋要預佢會爛
諗住買五月隻真驅參
見到個素組樣慘不忍賭
試下玩上色
模型鉗有咩推薦
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲

無一隻剪可以貼邊剪

隻剪伏到 外邊框剪唔入

雙星金剪啦,粗用
同埋要預佢會爛

神剪啦 一把搞掂
用左一年 咩事都無
模型鉗有咩推薦
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲

無一隻剪可以貼邊剪

隻剪伏到 外邊框剪唔入

雙星金剪啦,粗用
同埋要預佢會爛

神剪啦 一把搞掂
用左一年 咩事都無

神剪係邊把?邊度有得買?

http://p-bandai.jp/hobby/a0001/b24/list-da10-n0/

以前通販 依家p 笨

其實呢隻係冇再通販過
佢地當年出冇記錯係重力出動畫先一次過出埋佢地
類似GTO special edition果類
當年如果pb盛行嘅話應該會比財團B掉去pb

p bandai jp自己上網訂運費都幾貴
模型鉗有咩推薦
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲

無一隻剪可以貼邊剪

隻剪伏到 外邊框剪唔入

雙星金剪啦,粗用
同埋要預佢會爛

神剪啦 一把搞掂
用左一年 咩事都無

神剪點可以一把搞掂
一定要有多一把鉗旁身剪件
把神剪剪2萬次左右就開始鈍,用黎剪件好快玩完
神剪剩係可以用黎剪水口
神剪大約幾錢?
神剪大約幾錢?

298-338
金剪$238 算唔算貴?
正常幾錢?
正常幾錢?

正常價238
正常幾錢?

正常價238

之後係ym買金剪170$,唔知依家仲有冇

刮得太大力,補一補同圍d色係咪都救到

刮得太大力,補一補圍d色係咪都救到

甩左佢上返色轉用水貼

甩左佢上返色轉用水貼

姐係唔用刮貼,淨用水貼?
想買sazabi verka/nu verka
咩價錢到叫抵 我見到福利前排nu 賣350
如果要你地揀是旦一個 巴打點揀
btw 我新手
如果唔多玩水貼 索組 會唔會好7
同埋d 剪新手買邊隻好
見上面有講雙星金剪
而家手頭上得一把淘番黎ge 垃圾剪
一把68$godhand 剪 其實夠唔夠用
同埋淘寶筆刀會唔會同正常筆刀差別好大
btw 我新手
同埋d 剪新手買邊隻好
見上面有講雙星金剪

筆刀刀片夠利夠薄就得 係咪淘寶無分別

Nu素組d巴打話靚

甩左佢上返色轉用水貼

姐係唔用刮貼,淨用水貼?

水貼好
btw 我新手
同埋d 剪新手買邊隻好
見上面有講雙星金剪

學埋貼水貼 、貼完查少少軟化劑再消光、
會靚好多、消光記住唔好爆甲mode
btw 我新手
同埋d 剪新手買邊隻好
見上面有講雙星金剪

Ver ka nu 素組消光

未砌完
btw 我新手
同埋d 剪新手買邊隻好
見上面有講雙星金剪

Ver ka nu 素組消光

未砌完

其實筆刀做乜唔正正經經去模型舖買把即用反而要淘寶賭大細呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞