歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號 下)

659 回覆
7 Like 0 Dislike
今日行左幾間深水埗旺角模型鋪都冇晒雙星黑色滲線油
有冇巴打知邊間仲有貨

可以試下去ym studios 搵下

星期二見到快富街間Rx88仲有一支
有冇巴打知邊間仲有貨

斷左一輪貨之後,d鋪嘅fb都話返得好少,祝你好運
新手上路一問 最近買左隻1/100狼王巴巴托斯想砌靚d學下滲線
想問下呢幾支野係咪滲線既超白痴入門級 價錢大約幾多
邊度有得買

新手上路一問 最近買左隻1/100狼王巴巴托斯想砌靚d學下滲線
想問下呢幾支野係咪滲線既超白痴入門級 價錢大約幾多
邊度有得買

有賣油既自然有無賣都有
下面唔好用x20,去五金鋪買支火機油

新手試上色,但起曬泡泡,請教一吓邊方便做得唔好?

先上底灰白色,再噴噴罐。

感謝

感謝

應該太厚
你噴個距離係咪好近?

感謝

應該太厚
你噴個距離係咪好近?

或者係,下次隔遠少少

感謝

應該太厚
你噴個距離係咪好近?

或者係,下次隔遠少少

自己會大概20-25cm距離噴,禁個下同收個下都唔好對住個件,掃過去個下快d,每次薄噴,噴幾次

感謝

應該太厚
你噴個距離係咪好近?

或者係,下次隔遠少少

自己會大概20-25cm距離噴,禁個下同收個下都唔好對住個件,掃過去個下快d,每次薄噴,噴幾次

收到
想問下大家知唔知模型鋪rg新安洲同迷金天做緊咩價 新手想玩但係屋企附近冇模型鋪
想問下大家知唔知模型鋪rg新安洲同迷金天做緊咩價 新手想玩但係屋企附近冇模型鋪

198, 160
Rg買多幾個支架、企唔穩
模型鋪分佈算幾廣 除左港島東....

又要破財

又要破財

隻太空船

又要破財

隻太空船

咩太空船
時光機嚟㗎屌

又要破財

隻太空船

咩太空船
時光機嚟㗎屌

冇睇過阿麻
好搞笑個設計
有冇巴打知邊間仲有貨

其實 mr hobby 都有出呢類產品 性質用落無分別 都係琺瑯油 x20 白電油都可以抹 係衰啲個樽蓋無連支掃 不過自己用筆點都唔難

http://p-bandai.jp/hobby/a0001/b24/list-da10-n0/

以前通販 依家p 笨

其實呢隻係冇再通販過
佢地當年出冇記錯係重力出動畫先一次過出埋佢地
類似GTO special edition果類
當年如果pb盛行嘅話應該會比財團B掉去pb
有冇巴打知邊間仲有貨

其實 mr hobby 都有出呢類產品 性質用落無分別 都係琺瑯油 x20 白電油都可以抹 係衰啲個樽蓋無連支掃 不過自己用筆點都唔難

點解呢支野咁多人搵 好似d魂限野咁
有冇巴打知邊間仲有貨

點解呢支野咁多人搵 好似d魂限野咁

證明近年多左新手、好事黎

又要破財

隻太空船

咩太空船
時光機嚟㗎屌

冇睇過阿麻
好搞笑個設計

模型鉗有咩推薦
之前中伏50雞買左隻要貼邊CUT落去
但仲要唔夠利 爛到開花
事後用指甲鉗仲無咁嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞