歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號 下)

659 回覆
7 Like 0 Dislike

又到選擇困難症發作

我會砌左GTO兩隻渣同老虎先
請問整情景點樣定住高達嘅pose呀
例如支槍重 隻手就會慢慢下垂

點睇都似係隻野問題
邊隻嚟

點睇都似係隻野問題
邊隻嚟

我知係隻嘢問題 就係想問點救 白膠漿?
上面隻垃圾版自由
http://thegundamproject.blogspot.hk/2016/08/custom-rg-1144-wip-mbf-02ew454f-strike.html?m=1
想問下佢用咩件改
淨係認得背包個本體係build booster
對翼同d joint part 可以個邊搵到??

係咪所有野都可以用佢整到

strike ootori 有冇出過1/144既ver.??

http://open.mixi.jp/user/17107955/diary/1940989299
日本依個pro 好多
但好大工程 篇野好多step 都skip左冇講
定買robot魂 個隻ootori

今日咁啱見到就買左
有無人都鍾意儲大機

今日咁啱見到就買左
有無人都鍾意儲大機

哪有位
有冇巴打有玩過呢樣野?睇落可以整到好似佛像果種鍍金既效果,暫時未試到包裝上既效果,但應該唔會爆甲

補多張圖

呢隻咁似前排係咁講果隻金鍍筆

點睇都似係隻野問題
邊隻嚟

上面隻垃圾版自由

垃圾版?
要關節緊可以搽小小AA膠落關節位度

點睇都似係隻野問題
邊隻嚟

上面隻垃圾版自由

垃圾版?
要關節緊可以搽小小AA膠落關節位度

有冇巴打有玩過呢樣野?睇落可以整到好似佛像果種鍍金既效果,暫時未試到包裝上既效果,但應該唔會爆甲

補多張圖

呢隻咁似前排係咁講果隻金鍍筆

唔是的,呢隻係一張金箔咁貼上去

好型下,等巴打報告
4月作品

4月作品

好耐冇見啦潮爸

啲線刻得幾型下
mg nu gundam ver ka大約幾錢?
行左ssp同旺角灣仔 有貨既都做緊4百尾
係咪正常?
係咪正常?

最平300

350左右
係咪正常?

330~400
係咪正常?

葵芳孤仔 $408
灣仔有17,18號figure rise未?
係咪正常?

葵芳孤仔 $408

我深水埗模型倉網購390,未包運費
有無平價刻線工具/套裝推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞