歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號 下)

659 回覆
7 Like 0 Dislike

唔畫好過畫
用gundam marker 畫
有咩方法redo
其實筆刀做乜唔正正經經去模型舖買把即用反而要淘寶賭大細呢?

其實果時我係主要想要塊cutting mat咁叫佢有套裝 有埋剪 分離器 兩隻鉗 兩條打磨棒 又唔係加好多咪買埋

隻x2 custom 開左訂
咩價錢到 Nu同sazabi 叫接受到/抵
成日見個價好浮

其實果時我係主要想要塊cutting mat咁叫佢有套裝 有埋剪 分離器 兩隻鉗 兩條打磨棒 又唔係加好多咪買埋

初哥一套買就用住先
刀柄用左日本olfa就番唔到轉頭
太好揸

最緊要刀片正常,淘寶套裝最有用就係個cutting mat
咩價錢到 Nu同sazabi 叫接受到/抵
成日見個價好浮

Nu 350-400

Sazabi 450-500

低過/=50都係做緊特價
諗緊買唔買rg wing/wzc好
雖然屋企已經有mg

初哥一套買就用住先
刀柄用左日本olfa就番唔到轉頭
太好揸

olfa真係好正
除左原裝有平頭 尖頭 圓刃既刀片,仲有鋸片揀
唔算太貴,真心推介

唔畫好過畫
有咩方法redo

呢支?

就咁用手都摔得甩
有無巴打知邊到有海盜高達X1 全裝甲版買?通常幾錢到?
有無巴打知邊到有海盜高達X1 全裝甲版買?通常幾錢到?

深水埗好多間都有
我一年前買就250左右
玩開噴罐依家想轉玩噴筆 想問下入門買泵 ustar 601a夠唔夠用?
玩開噴罐依家想轉玩噴筆 想問下入門買泵 ustar 601a夠唔夠用?

最好帶氣缸,噴太耐會過熱

唔畫好過畫
有咩方法redo

膊頭兩件件掉轉咗
請問,抽油箱入面用咩燈好?宜家用緊條led好光,噴白色以為噴夠白,點知拎出去睇係灰色
[quote]請問,抽油箱入面用咩燈好?宜家用緊條led好光,噴白色以為噴夠白,點知拎出去睇係灰色

咁601g夠唔夠? 不過好似貴成半

夠實夠、大路都係用呢類、真係大陸仔響出朵既牌子

夠實夠、大路都係用呢類、真係大陸仔響出朵既牌子

601g 見有鋪賣1400合唔合理?

想問下 係咪冇重炮同沙漠ew
因為我想草齊ew版 但係搵極都冇

另外隻雙龍係咪得依個版 今日買的

利伸:新手唔知咁多 sorry

有,重炮係限定,沙漠唔肯定

係,雙龍得呢版

係,雙龍得呢版

沙漠冇出過

係,雙龍得呢版

唔該哂
btw,wzc同死神得圖中依個版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞