【連登 商業電台 光明頂 討論區(十七)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
今晚比文青聽一流
上年岩先去完,去埋豬苗代湖,好正
唔好話某台, 香港拍親D旅遊節目完全無深度
外國拍個D反而真係會周圍去下
名山大川, 風景, 而唔係淨係食買玩
口腔期暗示
話左呢集得罪唔少香港人

見到啲野生動物成個乞衣咁,其實幾悲哀
有冇睇生抽黃套WTF
講食得嚟又夠pro
係個到MOON
應該同去波蘭集中營一樣
=香港人 : 有人喂(鴉片)WO 唔係仲周街搵食吓
純消費享受。個人唔鍾意呢類方式,好悶、冇嘢睇同感受唔到當地生活氣息

呢啲飲飲食食享受旅行方法,cctvb功不可沒
好多時一放假 啲人點都要搵啲野搞下

放長假 你第一句唔係答去旅行 啲企定好驚訝 然後「咁有咩做」等等 係屋企唔洗特登搵野做 就係我想做既野
Exactly
走狗烹
一黎唔比黑警坐大
二黎為9月選舉降溫
好大程度上多得youtube,
當你望到新晉演員同youtuber 班底拍d 劇生一鳩樣咁生硬既時候,
跟本代入唔到到套戲到,唔係唔支持香港電影,但真係會屌老母
才子、鮑sir如果真係攪我都想參加。真係當上堂mode

不過可唔可以改過個名
個人推介:
陳漢娜 廖子妤 余香凝 梁雍婷同談善言
去個外地 坐係個公園度大半日都仲得 飲飲食食真係冇太大要求

衰啲講句 香港人好多一轉一pair 飲飲食食shopping 咁去都可能洗兩萬幾 一年去幾轉

有時都覺得劉鳴偉買樓論句野錯唔哂 係錯在出自佢把口
我都想
才子係咪又會搵埋項生

香港人對自己地方既戲成日都雞蛋裡挑骨頭
係度搵唔到食去強國市場又係咪都鬧咗人奶共先
唔係話要盲撐但係香港人有份搞到今日咁
其實旅程中小小係可以接受,但將全程都係呢個mode就好嘥時間,浪費咗個旅程
咁我都知
諗起的士陳
佢北上紅咗係因為香港人瘋狂笑柒佢笑到搵唔到食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞