【連登 商業電台 光明頂 討論區(十七)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
屌你老味,英國佬
19 有評論過大灣輝太高調做黃,做生意係做出黎,唔係學者象牙塔搞到出黎

不過依加黃圈被共產熱狗打殘左
講起就好笑
香港體育教練工會上次去開記招
竟然係搵醫學界陳沛然議員
各位可以參考埋啱啱「光明頂」之前個節目「鬧市開羅」,值得一聽

聽落幾中肯

由佢以喺中資銀行背景到last俾支共炒出嚟,點都有啲參考作用

問題係點解佢可以做大位做[咁]耐呢???

記住:支共從來至叻捧自己人做對家KOL,導你上山,燒時間搶佔更多空間囉!!!
泛民係會撳住張枱唔俾佢反
然後同佢講,其實民建聯同777 689呢啲人只會倒你米,搵我啦,我暗共嚟架,我會同你搞掂呢班人
去到最後200萬黃屍入面只會得返兩三千真係有堅持既人跟住黑警就真係開槍屠殺

真係好彩中共從來都唔無聽過呢班人講野
11哥唔會有
任佢點奶都好
共產黨唔會信呢啲出身既人
葉瘤奶咁多年都未睇佢上眼
11哥呢啲出身唔洗諗
19 成日提我地係呢啲時候要諗下點自處

有200萬同路人 唔係訓係度 任人強姦 剝光豬

呢個先值得討論
佢而家要落場堅砌效忠黨喎
唔覺何妖去到呢種級數
頭先羅博士先講緊,所以同自由行有關嘅行業其實都係沙士之後用嚟滲透香港用。啲所謂‘抗疫基金’當然要救佢哋為主啦
23條 vs 送中
777搞送中都唔搞23條
何妖唔太受控
應該未必
俾唔俾位11哥上,佢都會出盡力咁奶
咁有咩理由要獎勵佢?
你唔係同佢打仗就只能靠國際戰線,
本地做到嘅我覺得只有黃色經濟圈
今日飯民

好彩冇講今日係香港民主最黑暗一日
熱狗話攪個好人經濟圈
上星期全部都可以重温,我自己由三、四、五、一、二聽返。再加上今個星期
佢好撚世界醒目仔...
幾年前明明仲離開左香港主力外地發展, 舊年反送中一出就押返落香港同西方呢邊..

至於投票呢邊, 某程度上黎睇, 現時香港普通市民最有能力咪就係經濟圈同議會投票果方面, 作為平民, 真係WW3你可以做啲咩?

立會場選戰純粹係想用制度內最大程度逼使中共砌底挖爛塊面, 爭取外國輿論, 同表明香港人歸邊一面. (其實砌底一國一制班港共建制都一定會重傷..)
呢樣係平民其中一樣可以做到同應該要做既野..
自毁長城
9月真係會選到立法會?
一係DQ晒,得番晒所有親中派
(要睇呢一兩個月美國
會唔會出手制裁DQ黃之峰果個,
因為如果制裁,無主任會執行DQ)
一係直頭唔選
其實咩人都無所謂, 而家最緊要聽中聯辦話
就算Mouse Queen 上位做律政司都OK
其實選真係唔係問題
覺得選舉不公而唔應該選既人只係少數
我唔妥既係參選果班人
泛民暗共唔洗講,熱狗賤格更加唔洗講,真正既本土派又俾所有人打壓,我自己去參選亦都會成為被打壓既人,選條春咩
777:我年年考第一架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞