【連登 商業電台 光明頂 討論區(十七)】

5001 回覆
28 Like 5 Dislike
打野
歐盟就等於戰國六國咁
勁易俾人遠交近攻
仲要死都要維繫住呢個聯盟
唔易俾中共滲透就假
好心打乞嚏記得帶口罩啦阿強國
睇唔透
明明講過中國製會爆炸 中國人是要管的
全球化講穿只係秦國車同軌,書同文 o既現代版, 係華爾街想sell 佢地產品比全世界.
最緊要係白左太唔了解支那DNA

佢都冇腦嘅
有冇解藥令全球反共
小農dna中國人去做返農民耕田種嘢就差唔多
膠拿大今朝講第一批肺炎係美國傳來
Canada's early COVID-19 cases came from the U.S. not China
https://o.canada.com/diseases-and-conditions/coronavirus/canadas-early-covid-19-cases-came-from-the-u-s-not-china/wcm/e1032779-1c20-4c30-9908-6ff6b7dc9d5a
針灸
有,比侵侵連任
因為佢做盡天下男人最差勁嘅錯事
我就淨係服大哥大啫
沙特阿拉伯又有民主咩,咪一樣盟友,
你有無人民主關佢咩事,最緊要利益
我覺得係睇少佢多啲
即係覺得只有我美國搵中國著數
你中國何德何能威脅到我
唔好玩啦,成蟲簡直係男人之恥
全世界要聽黨指揮 聽中共人控制
隨時一個小小中共人 小粉紅都睇不起你哋班廢白 白左不起 差少少100%成功 如果不係武肺
左膠死全家
其實人就係咁,有權、有勢、有錢財、有男人/女人,有世上任何一樣嘢可以滿足佢,佢又唔係生活喺極權國度之中,佢哋又點會理。最緊要有著數就攞咗先
溝d糖水搞掂
所以google fb 請好多大陸人 即係小粉紅 中共黨員
所以youtube fb ig 係幫中共 港共或者藍絲封鎖不利消息
粵港澳大灣區正正就是劣幣驅逐良幣

正正因為佢要為2047拆關口做準備
香港就中晒呢種劣幣驅逐良幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞