[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (74)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
畜力最勁就係對弱隊一定冇甩拖,垃圾傑志可以對流浪都嘔兩分就知
南區對弱隊就算啦 舊年對凱景太經典
Ricky一早知今年會有支那肺炎
所以先輸比弱旅
得返呢7隊賽程會係點?邊隊要對愉園兩次?
ricky 是無辜的
畜力
恭喜香港得返1+1亞洲賽席位
亞協?
1亞冠1亞協
係喎要乘3分一
應該計下季
傑志或成最大贏家
繼續係【#我撐同球員傾吓偈】呢個環節,今次邀請到效力和富大埔、有唔少球迷支持佢嘅「本地球員」中村祐人。大家只要喺周三(15日)晚上7點前,留低想問「中村」嘅問題,佢會喺兩個鐘之後嘅9點,親自回答我哋留咗【.#AnswerPlease.】嘅問題。若果問嘅嘢差唔多嘅,就唔會個個答;雖然「中村」本身都識唔少中文字,但佢就想大家可以用【#英文】留低問題,麻煩晒!

先小人,後君子,希望大家唔好問一啲會令對方難受,或者尷尬嘅問題,亦唔好加入粗言穢語;應邀嘅球員只會回答我哋留咗【#AnswerPlease】嘅問題(#大約20條),希望各位合作,等呢個環節可以喺呢段冇波踢嘅日子,定期同各位球迷朋友見到面。
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1245055582356445&id=394422737419738
Q:上個月出左糧未?
立立唔踢咩?
大埔又變欠薪隊 大陸資金
冇左成3隊 點解唔直接宣布完季 今季唔計數咪算囉 再攬落去真係沒咩意思 好似奧運咁 等疫情完左再開新季
01體育:

大埔總監兼主帥馮凱文今日接受查詢時證實有關消息,他指在現今疫情下,「遲咗少少有時都無可厚非」,自己對此表示諒解及接受。他亦透露,會方已向職球員派「定心丸」,指最快月中就會支付上月薪金,「贊助商叫大家唔使擔心,亦會繼續贊助到季尾。」而據了解,除大埔以外,仍有港超中下游球會還未發放上月薪酬。
奧運點同 港超踢左一半 杯賽踢晒
For the good of HK
除咗理文東方其他都退晒算啦
等畜力無得排第一
又可以保留番個決賽
球員半年無收入玩完la
同我衝破一百唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞