[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (74)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
成班仆街仔
一年踢咁少國際賽想有咩form
Ngan Lok Fung
究竟電竟依條路啱唔啱我呢?🤔
#hkpl #playfromhome

Kwan Yee Lo 打咩機都啱
Ngan Lok Fung Kwan Yee Lo 開心鬥一番
Kwan Yee Lo Ngan Lok Fung 4:30am先開,要就返個

Ka Wai Lam 睇吓你拎幾張黃牌
Ngan Lok Fung Ka Wai Lam 可能直紅呢😏

Pak Hang Chan Vito Tsang Kin Fong呀晃幫我砌低佢🙆🏻‍♂️
曾健晃仲係飛馬咩
係個post 未出現之前我以為佢退左休
fifa專員
如果有問題問淆演,記得今晚7點前去嗰post度問啦
呢個真,次次睇港隊都有個感覺係每個球員都唔知隊友點行點走,所以多數高Q或者傳最近個一個隊友。

沈國屍,不了
記得唔好再屌啦各位
要讚多啲佢哋
【港超聯Play From Home】抽籤結果及有獎遊戲

抽籤結果出爐啦,好多人見到尋日個post都知道球員代表會用PES去分勝負。如果大家都想同球員一樣,喺遊戲上面用愛隊比賽,就講低你最想睇邊個入決賽啦!

遊戲玩法:
1) Like呢個post;
https://www.facebook.com/hkleague/posts/3172433009433625
2) Share埋呢個post;
3) 喺留言欄打低你最想睇邊個選手入決賽,同埋講下點解;
咁我哋就會選出最有趣嘅三個留言,成為得獎者。
每位得獎者將會獲得PS4版嘅eFootball PES 2020一隻。

而港超聯Play From Home嘅初賽同八強賽事將會喺星期三嘅夜晚上演,到時記得留意啦。

#HKPL #WFH #Pl
好撚洗版 d新聞全文唔好quote晒好唔好
每位得獎者將會獲得PS4版嘅eFootball PES 2020一隻。

屋企冇ps4
貼全文ok
回覆盡量唔好quote
Agger 仲有唔好重覆
消息指,足總已向港超聯球會提出比較明確的計劃,暫定九月初進行19/20餘下44場聯賽及三項盃賽決賽,目標在11月初完成球季所有賽事;而下個20/21球季暫定11月底展開,惟一切要視乎疫情在未來幾個月能否受控。
好事,希望開到波
足總高層經研究後認為改隨亞洲聯賽賽季問題比較複雜,故不會採納此建議。有董事及球員認為賽事在夏天進行,天氣炎熱,要顧及球員健康,另外,賽事也有可能受颱風影響。

港超聯球會對足總終有具體指引表示歡迎,部份球會已讓外援及入籍兵離港。消息指,足總不建議餘下賽季重新註冊,希望球會與球員商議延長合約,而球會可趁此空檔與球員商討。
依家先知夏天熱用腦諗下都知啦
暑假夜晚ok既
不過唔比打鼓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞