有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
你個名
冇負擔咁開心完,之後要一生守一個承諾,負無限嘅責任。
我係覺得女仔好輸蝕,去到咁上下年紀仲未結婚拍拖就俾人係背後話老姑婆。 跟住你望住你啲朋友同學一個二個搵到伴,同啲朋友吹多兩句水佢地就開始講自己男朋友點點點,然後係度勸你快啲搵翻個,唔好成日睇劇J仔,你聽到嗰下都唔好話唔想打柒佢。女人同女人之間始終有個戰爭,會互相比較;而且我地會想滿足翻社會對女性既期望,就係結婚生仔培養下代。但係真心講句,我係覺得自己一個好開心,啲時間金錢全部都係自己控制,我愛自己多啲。
有檢討過自己有無錯過啲乜嘢
但再三肯定 無啊 真喺無
溝通唔到嘅人
每日一電話 就每日一壓力
但見到佢做咗咁多嘢
其實系會有感受
起碼要承認佢有毅力先
又真系好有心喎
我有努力搵到佢優點
但都系唔得

過程入面
會更加了解自己喺咩人 想要咩 唔鍾意咩
系咁嫁咋 系有啲傻嘅 我知
呢個真
其實為左小朋友而將婚姻名存實亡 好可悲
婚姻只係將兩個人可以享有法律保障
並唔代表一切
屌 洗撚理班八婆講咩
自己開心就得
聽落好灑脫,但如果你搵到愛既另一伴,佢想同你結婚,你會點做

大撚把 成個office d囡一近30就姣到。。
諗起以前畢業一出來做野之後,多左好多28-33既女人撩,以前讀書邊有女搵自己
我覺得你做得岩呀,係個男仔只停留物質層

我都好認同要有經歷先可以進步,無論係好定唔好既經歷

加油,要相信愛情!
喺 喺我唔好 夜啦 老母瞓咗
之後嗰啲會改返啱
真心愛大家嘅唔會去介意有冇去簽張紙,而且佢愛我的話佢會尊重我意見,同埋每段感情一開始都會表明自己唔會生小朋友,等大家唔駛哂時間
其實唔生仔既話幾多歲拍拖結婚都唔算有咩問題
生唔出未最多去領養
證明你對佢冇心動感覺
打動唔到你
其實你有冇同佢坦白
講樣嘢你聽
幫你爭返口氣

我成日笑果d話自己男朋友點點點好或差果d女或者佢男朋友

我心諗大佬佢咁柒佢唔對你好,唔好話你
佢屋企樓下賣點心個阿姐都唔so佢啦

對佢差咩我就心諗
阿姐,你咩樣呀,有人仲肯望住你已經執到啦
好仆街不過好真心
應該係個d犧牲自己成大我既設定聰明溫柔外冷內暖,好似神一樣既人物現實邊有呢d人

講樣我覺我周瑜民好靚仔
因為果批女性想生仔,所以想30歲前結婚,30歲打後陀仔會辛苦d
愛的時差s1 第八期 google search
馬蘇第一個partner應該就係你想要嘅男人
係咪好慶幸遇到我同你傾偈呢
但係每個戀愛中既朋友都係咁L樣 好似恨不得曬曬佢地既恩愛咁
我有排都好恨有仔,唔係真係話想有定點,只係唔想輸俾佢地睇,不過我之後都放棄左,因為自己一個真係好舒服
甩開過佢兩次手 算唔算?
無講到 我唔會鍾意你 咁直接
都希望佢系啱嘅人嘅

但溝通嘅過程次次都突兀嫁喎
喺次次 可能佢無覺得啦
反而對於我同佢講嘅道理 佢表示過欣賞我啊

而我呢
就次次都好忟點解呢條友講極都唔明嫁
男人同女人都係有好有壞

男人: 扑野做主動(想像唔到俾人插係咩FEEL), 襟老(基本上50歲前都一樣食到女), 冇PERIOD唔洗生仔, 但係就要咩起頭家, 冇得食軟飯
女人: 靚女玩撚曬, 有機會有第二人生, 但係35歲前想做既野一定要做曬
30歲開始個人價值下降
重點係佢地知我就黎結婚。都照姣 利申:毒撚樣
最後直接放返同老婆的pre wedding相係枱先趕走到
你個名
好賤但係我好鍾意,我次次見到啲人又係IG曬命我就係度諗:屌你遲啲分手啲相有排你del
我係咪太黑心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞