有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
咁慘
其實絲你觀念唔錯,除左趕deadline 果吓
我有追哂你cm

我自己都明現實會摧殘好多嘢
希望你開開心心啦
有花收 病咗有人煲粥我食 有人車返屋企
過程中佢好快樂 但佢理解唔到點解我會覺得尷尬同唔鍾意
我覺得陳冠希好樣衰,你就知我特別
真係可以為結婚而勉強同一個唔太鍾意的人做人世咩?

真係唏噓
其實每個女人既終極目標係咪始終都係結婚生仔
大把啦
有可能係生理因素影響心理啦
I mean 30歲結得婚嚟
33歲之前生到比較好
再遲啲會變高齡產婦
對孕婦同BB都唔太好
我諗係咁
鍾唔鍾意洋腸?
偏向鍾意邊種男明星樣
夏蟲不可語冰,有啲人係只會停留物質層
大把
我自己都識幾個
我指用盡所有感覺然後得返親人感覺比現任呢下
我唔想自己係咁呀
我身邊嗰啲唔係
系你老母
會覺得靚仔,但又唔鐘意咁囉唔識形容
係有幾個虛擬人身(性格)吸引到我,但現實世界冇呢d人
反而覺得因為上一個拍太耐 變好清楚知自己想點
處理段感情成熟 所以預到啱嘅唔好拖 快啲結婚
覺得結婚只係for會生小朋友嘅人,而佢哋結婚都係想小朋友係正常家庭長大,好多婚姻已經冇愛情但會為咗小朋友而唔分開。我會拍拖,但覺得唔生小朋友嘅話係唔需要結婚,婚姻只係一張紙。人與人之間最重要係溝通,相處,一齊得開心咪行落去,唔啱咪分開,再搵第二個。連登仔成日以為女人過左30就冇哂市場,其實現實就係你幾多歲都會搵到第2春,男女都係,你老唔代表冇吸引力,所以一張婚書對我嚟講冇乜意思
我明你講乜
你知佢對你好
但個感覺係你唔會因為咁而心動同內心有種抗拒力量
我明呀,同一齊咗7年嘅初戀分咗手之後,個心對住其他男人唔識跳
但依加對住女人反而跳到
我係咪傷得太深,所以中途轉基
可唔可以講係咩性格?
同埋咁有邊個香港/亞洲男明星你覺得靚仔?
你從我邊句覺得我個意思係你講嘅咁?
大佬你諗得太多
而家廿中 拍拖開頭都大時大節會po下相
拍得耐都開始嫌麻煩聖誕節情人節都可能唔po 本來覺得冇咩問題但會有啲冇聯絡開嘅人無啦啦嚟八係咪嗌交分手好似逼緊你要曬出嚟先得咁
同我而家感覺一樣
冇左心動感覺
因為我自己都唔係但總有一兩個父權L會話個女人唔想係因為搵唔到/嫁唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞