有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
溝洋腸囉,聽講佢地溝40歲,唔溝25歲👍🏻
女人到40打後連搵個拍住拖先都有難度
Feel本身就係情慾上嘅野黎
係有條件性 會變
例如你對一個女仔好有feel
如果佢有一日突然變咗樣衰暗瘡肥婆
你個feel一定會變
真正唔會變嘅係愛
長久嘅關係係要用愛黎維繫
大把偽人都係咁
諗起胡杏兒 同黃宗澤拖左咁耐 隔幾年又傳一次會結 最後真係唔結就分 彭彭聲搵左個結婚生仔 但心入面邊會忘記到bosco 話晒都咁多年青春
男人係睇外表
女人係睇兩性關係高低,慕強被征服既心理
你起起底先
所以唔好話女人唔肯同你捱 話人係臭雞
30 仲講feel 唔feel
過多幾年高危產婦啦,有人要執到啦,少女情懷呀
同過個3頭女人拍下散拖, 又俾人屌我唔好浪費人地青春

好難捉摸
未必一刀切嘅
有啲女人都會睇外表
有啲男人都會睇對方學歷/錢etc.
每人重視嘅野唔同
不過呢啲都係屬於條件上嘅野
佢話女人30歲價值下降喎
因為人地以結婚為前提
男人有本錢梗係唔同
一條生路?
佢哋後生嗰陣時有冇比嗰啲生路俾班男仔?
25就結咗(浪漫派,啱feel咪結
啲同事唔知,有時會叫我俾條仔張相佢地睇(有乜好睇呀咪人一個),又催我快啲諗結婚,好煩
結咗咪又俾佢地催幾時生仔
喺公司唔想講咁多私事
咁即係點?
咁即係話你同你老公冇咗愛情?
係咩原因?
可能佢就算諗翻bosco都剩係掛住佢付出過嘅青春,而唔係浪費佢青春嘅果個人
價值冇下降 何來哂人青春
1x 2x嘅女 都可以拍散拖 玩下 3x就唔得?
我想講女人唔拍拖只係因為拍唔到
食飯有人比錢 過節有人送禮 分手又唔使負責
扑野唔比就係可以唔比

相反男人就好撚大負擔
又話要有車有樓有將來,人工要高

依個年代,女人年紀大少少都好多Market
雖然點都比唔上18 22
好認同,以前有段時間真係想有女,閃鳩返成日放閃班仆街,後尾大大下冇咩感覺,自己一個真係好L爽。
30歲絲打
講真10幾歲開始到而家都一直有人追,
但寧缺勿濫,如果冇合適嘅對象寧願一世唔嫁
其實急著幾多幾多歲之前嫁人嗰啲係咪因為自己除咗婚姻搵唔到其他嘅成就感?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞