有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
得 你咪周圍同人講 你活得很精彩很出色囉
我淨係知你老女人無人要 就真係諗住半邊咀笑啦

屌 好好笑
好重怨氣
而家好似興越南
應該
試過兩次,我咁岩提起佢地啲男朋友,有次係話佢似我個同學,有次係我知個朋友拍拖,叫佢俾我睇下相八卦下,然後佢地:「屌你唔好爭我條仔」
做L乜嘢,我唔L係想溝你條仔啊!!!!!!!!你係咪咁睇得起你男朋友啊!!!!!紙片人靚仔多好多聲啊!!!!!!
同個乞兒有feel 都冇用
識大把廿到尾女仔一腳搭兩船搵老實人埋單
一個正選一個後備 正選結唔到就搵個後備埋單
好撚多呢d case
咁大個人仲唔知自己戴綠帽咩 定係我諗得太理想
唔好話女人 男人都一樣
可以同自己最愛既人結婚根本係童話黎
倒不如搵個會陪自己開心 識氹自己既人算
講到好中
exectly 係咁諗
我是咪異類
利申:日日被人催拍拖結婚生仔
婚姻制度呢套系統太舊
追唔上現代愛情既變化
格硬用個系統處理愛情
就會產生矛盾
系統內用離婚解決
系統外用婚外情解決
....或者下一代埋單
後來有條女阿媽貼全家福,tag埋條女,我先至知佢老公個樣真係好麻麻。不過我知佢老公屬於有錢個類醫生,住係加州d貴區,揸林寶。
嗰個係住美國嘅台灣妹。佢會post屋企/超跑/去ball/仔/親戚朋友 d相,就係無老公相
首先利伸返 我係男
老土啲講,喺你人生之中,你最愛嗰個未必係你一世嗰個
愛情唔係冇,由拍拖嘅激情,慢慢變左穩定嘅愛情
會睇到大家嘅缺點,咁呢段時間要大家慢慢磨合
結咗婚,一齊住之後,嗰個愛情會變左做感情
你話係咪唔愛,又唔係
總之大家冇左大家都唔得,都會好好愛惜對方
男仔都一樣
見到條件好的女仔,多數都係穩定交往中
剩低single既,又唔係自己有衝動想追既類型

自己有時會諗
冇衝動,係咪真係要追呢,還是為左有女朋友而追
最後都係無出手,
就這樣,幾年過去了,仍是一個人
依句野係咪拎黎呃埋自己
佢可以post個仔/老豆老母/屋企/林寶,就係唔肯post佢老公。不過我都知佢個人偏要面,可能post老公樣會比人笑佢貪錢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞