有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
同埋宜家女性同以前唔同
以前比較多係相夫教子 宜家有唔少都事業型
人各有志姐
唔一定要用同一把尺度全部人
以前10幾歲中學果陣比較容易對人有feel,發覺u grad出左社會做野之後,唔知點解好難對異性有feel.. 唔知係咪冇左純真愛情既感覺,以前拍拖就純為愛情,而家就會諗好多野
生活夥伴only
找的是合作伙伴
遇岩又夾到就結
女人黎講,過左30後合殘得好快,真係會無人要架喇。
啱 就算有feel 都會考慮好多嘢 而唔係好似以前咁單純因為鐘意一個人而一齊
依家好多女人單身 , 自己一個感覺生活都過得好好 ,
feel唔到佢地想拍拖 / 結婚
可能對佢地黎講 男性係完全唔重要 毫不起眼
除咗女神之外應該冇乜男性會對你好
咩已思

而家男人好差
食唔落
咩意思
即係話通常女仔過咗30歲吸引力大大下降
咁通常啲男仔好少會同女仔做friend更唔好講話會溝你對你好
老咗就知味道
咁係你既觀念落後
同埋視野太窄
除左生小朋友組織家庭以外,結婚其實有乜意思?
代表承諾既話,唔結婚又可唔可以憑信心行落去?
我淨係諗到合法既法律身分令我可以照顧另一半(例如緊急手術要家屬同意)
咁女人真係唔襟老喎事實
係男人都想搵個後生靚女㗎啦
30中嘅女人唔係唔食得
只不過人哋可能只係為咗識你而唔係真係想同你發展
咁當然愛對方嘅話就唔介意佢幾多歲啦
不過有幾多男仔真係愛一個30中嘅女仔?
唔係冇嘅不過相對會少啲
其實唔係30歲以上女性吸引力下降,只係你而家呢個年齡對人冇興趣姐大把老過30既男人會揀30以上同有後生嘅鐘意中女,你哋自己冇興趣唔好屈哂全部年紀嘅男人都係你咁諗先得架
嫁撚埋,好多
我有個拍左8年既

但佢性無能,佢係對我好,但唔識溝通,慢慢感情淡左
我後悔放咁多時間係佢身上

香港地無樓無錢結咩婚
下?一個人會因為年紀愛一個人,膚淺
後生都唔係咁易湊
好奇,點解又選擇結婚生仔?
唔會
你太傳統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞