有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
到咗三十歲唔會諗咁多,合眼緣就會去,真係唔會講feel
愈篇野有無十年
但至少冇feel嘅出軌機會大好多
好似我咁,靚唔靚仔都冇feel,拍過第一拖後已經對全世界人冇晒感覺30歲搵個唔反感既人結左婚生左仔
咁人總有優劣之分㗎啦
唔知你男定女
如果你係女
你見到個高大靚仔啲嘅 同柒啲嘅
你冇feel 都會識得揀
咁既然係冇感情基礎嘅情況底下 如果你本身同一個普通柒頭一齊
有條粗根免費送上門俾你含 你都會想
你又知?訪問左幾多pair人得出呢個結論?
唔係想串你但現實世界嘅愛情唔係你想像中or睇戲咁
岩,離婚都證明自己係呢個世界上曾經有人鐘意自己,講出來冇一直單身咁肉酸

女人係咁諗野
大把啦

望番大學果堆 女同學,而家全部 三十幾,又無乜拍選擇...
如果而家有仔埋身,我諗諗佢地仆到埋去......
呢個真
我係絲,第一次拍拖係好有feel,之後幾次都冇晒,對性都冇興趣
有 我老母就係一個例子
其實細細個開始問點解唔離婚
但老一輩都係要面多過幸福
其實唔趕生仔就無乜理由要30前結既
只能夠講你比較極端
如果講到對性冇興趣
我唔信大部份女人都係咁
咁我想請教下你覺得婚姻係為乜?

其實我都唔細,我唔知係咪係大家香港生活得好困難,所以大家睇婚姻都好似好現實比、功能化,但我有屋、有好工、有事業,我除左追求婚姻中大家照顧對方呢啲基本physical需求,我仲想追求精神需求,但我好詫異追求呢種精神滿足會成為大家眼中既異類。

可能大家都曾經追求過同伴侶精神上既結合時受過好多傷害,或者依家連基本上physical need都達唔到,但咁代表唔應追求精神上滿足?
無論男女都好都應該要事業有成養到自己⋯
即係你而家嘅生活上都冇乜試過有心動嘅一刻?
見到靚仔唔會望,冇想俾人抽插嘅慾望?
咁極端好難討論喎
30歲事業先啱啱上軌道啦下話
結婚生仔搵著自己黎搞⋯
你嘅第一拖有冇六七八年咁長?
同埋你咁講講撚晒啦
你話結婚有feel都其實可以係假feel都得
呢個世界唔會有幸福嘅夫妻
有嘅都係自己呃自己,其實佢哋全部都係葉念琛鏡頭底下嘅方力申與Stephy
我覺得高貴既靈魂先吸引到我鐘意一個人,但呢個世界冇我想要既人,所以唔年出軌,外表我會欣賞,但唔會鐘意
其實feel呢d野遲早都會無架啦
咁搵一個真係對你好 你又信得過佢咪得
對你唔好或者信任都無既真係要黎都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞