有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
上交友app大把
你係有錢靚仔既
34都食到22歲靚女啦
大12年仲要係perfect match 岩岩好 到時你自己減返條數

但你唔好a0 好d,至少都a1
無咩想結婚既人肯冒險做開荒牛
後生嘅鍾意中女只不過係鍾意個感覺想屌下有咩分別滿足下自己個慾望
正常如果30零歲嘅男性都會搵細過佢三至七年嘅嘅女性
如果30中嘅女性想搵個盤嘅話相信40歲嘅男性會係最適合因為只有40歲或以上嘅男性先至會揀30中嘅女性
咁根本唔係女人吸引力會下降,只係吸引唔同嘅人
長遠: 相處舒服 >>> 樣子

你地睇下 宋仲基 宋慧喬
有樣 有錢
到最後都係講相處

30歲依個點
未到30的人就急 過左30的人就突然變慢
如果兩個都愛嘅話梗係揀個後生㗎啦
2個都愛,請你唔好用個愛字,你呢個situation 係有一老一嫩比你屌幾廿年你會揀邊個
你有無甘既能力
廢男不了
同狗公無分別

男人有錢要咩女都得啦
咁你有無
我都係!
個心好空好似冇左感覺咁
我真係有
至少我屋企人有先

其實我覺得一生人好難淨係愛一個人
尤其男性係一個多心嘅物種
咁女性都係啦
兩個都愛都係揀後生仔架
屋企人就係你有?
咁你條件好唔好?
好明顯佢冇啦,佢冇諗過佢揀幾多歲條女都會有過30嘅一日,佢都on9,祝佢早日搵到真愛,最好30歲前就死,等佢又可以重新搵過個後生嘅
笑到我
u made my day
搵錢同人生百態同成家立室又冇沖突既
睇既野同眼光唔一樣就真既
最普遍的例子
人愈大愈唔會低估女人既可怕程度

女人其實先係最唔信愛情既人,大部分都現實到極點,再用各種理由去合理化自己既自利主義,愛情對佢地黎講其實只係一個任佢地用既萬能借口。

利申:諗住唔生仔,係現今可見既將來都唔會結婚,一d拍拖既慾望都無
179cm
樣中上?
Unsw grad
Big 4 deal advisory
屋企過千尺
人緣好都吹得下水
絲打你自己試下一個長期係屋企再講
然後你既好朋友走去陪男友or老公
父母自己去拍拖happy

長期得自己一個係屋企一舊木

我本身都係你講既個種女仔
但試過有呢種情況之後
我決定點都有自己家庭好d

人係群居動物黎 羨慕人地有朋友夾老姑婆屋 我無朋友肯
淨係識講女人價值下降,笑死,男人會光頭會m字額,性能力隨年齡下降,身型走樣呢d佢又唔講唔係真係聽連登仔9up就以為男人價值隨年齡上升呀?笑死
成日話咩年紀既男人都會搵個廿幾既
年紀大既 想定落黎既 邊有咁好心力陪個妹妹玩係到湊女
搵個定定性性既 穩穩定定 大家相處到既過埋下半世好過
特別係上左年紀又唔打算生細路個啲 過三十冇得生小朋友對佢哋黎講都唔係問題
但係三十中仲點揀後生仔
一嚟絕大多數後生仔都接受唔到姊弟戀仲要係結婚嗰隻
第二通常女性都係想搵個童年或者大過佢嘅男性
呢個係天性
係,亦有好多係明知無希望就打算自己獨立過一世。
班連登小朋友點會明佢哋要嘅係靚女大波後生唔會老嘅女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞