有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
不如講下其實你姐係想要啲咩
如果好有錢就唔洗煩惱
就係好驚 佢搵岩人 就會唔理我
女人好難明
拍當然想拍
但宜家感覺 大家都好似仲有憂慮咁
30歲都未結婚或者有穩定伴侶既人
性格唔多唔少有啲問題 好難頂
利申:上司30+單身女人
有啲女仔十幾廿歲都可以好猴擒
我聽過有啲女仔趕25歲結婚添
得到其他人嘅認同係一種嘉許,但過份追求而無咗自己就無咩必要啦⋯ 咁重辛苦
唔係,欣賞絕對唔代表一定有享受,舉例,你欣賞佢為人坦誠,說話謙虛不張狂,受挫折堅毅不屈,遇到錯既事一定會有勇氣出聲,呢啲都係你唔會直接享受到利益既野,純粹係佢為人處事值得你欣賞。

而且我認為人的性格,即係佢既價值觀,代表左佢既本質。

如果你係鐘意佢陽光帶來既效果,呢種係利益既享受。
如果你鐘意佢陽光的原因,呢個係欣賞。
好多喎
如果男人都有啲呢個感覺係咪唔正常?利申26歲。
年齡明明只係一個數字
點解人會畀一個虛無嘅數字限制咗自己?
利申:踏入適婚之齡+分手無耐,但如果未遇到相愛嘅人都唔會考慮結婚,理得30定40歲。
唯一怕嘅係ex早過我結婚。
我都係咁諗!!!
就係因為班支那道德女權撚封殺先要去youtube
自己唔識自省做狗公先搞到班港女咁事無忌憚
就30, 有個荀盤唔使我返工,唔使擔心冇樓住冇錢用,只要專心湊bb同打理屋企就ok, 但都拒絕左

可能個人生目標唔係呢樣,想襯後生去多d唔同既地方闖,身邊朋友都結晒婚唔會陪自己癲,好多時都係一條友做任何事

依家30 歲覺得冇乜野,但到40 歲都係一個人既時候又唔知會點,但要我定落黎我又做唔到,唔係追求收兵可以溝仔個種單身感覺,而係唔想負責任,對婚姻恐懼而唔想去發展,無謂害人
但係好多人失戀之後 (特別係女人)
都話要對自己好啲 跟自己心意做野最舒服
大把, 我識好幾個都係咁
專心湊bb同打理屋企
已經係一份無得辭職的工

所以要溝通得好清楚
已經唔係兩人之間有無愛的關係
感情之後點都要照顧理性的現實
所以先有人夾人
冇得共存咩?
可以有自己事業的同時又可以同時照顧小朋友
佢早過你結婚唔代表唔離婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞