有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
唔太有feel呢個點唔認同但30呢個數字普遍會以結婚嚟做前提有個fd同另一半18年先一齊今年就結婚擺酒
埋單飯票
你又太誇張
10中 如果條女/ 仔靚到爆既
實忍唔住狂晒俾fd啦
20頭都會po 分左手del晒d相
20中開始唔想點po 拍左咁多次慢慢無左d動力 除非特別日子先po一兩張
30頭 我就係自己人生主角 特別日子都唔會點po sor
潮文
仲講feel證明你細到毛都未出齊
好似我咁對任何人都冇feel咪唔一世撚晒拍拖?
我們批判世界既虛偽又媚俗,遺憾的卻是世人熱忱於虛偽媚俗。
好撚慘 個個當笑話睇 其實得毒撚明係幾咁無奈
係,唔好俾年齡框死自己
新會員多到
男人都會啦
Feel只用在十幾歲既人身上,
大左feel唔feel都唔重要,而且好難對人有feel,
你估好似細路咁阿豬阿狗都吸引到你?
只要對方唔討厭、唔令你打車輪想嘔已經合格,
呢個就係大人同細路既分別
我見過類似故事,分別係條女嫁嗰陣25歲,個男人就38歲醫生。又係仔都生埋,永遠都唔貼老公張相。
有啲為錢有啲為樓有啲求撚其
Feel 會變感情,
由唔同年期,到唔同階段(包括20中,30中,40中),你要既愛都唔會一樣

20中需要激情
30中要大家對家庭既投入,付出
40中,行去中年,對方係你既家人,對家人既愛,病痛開始出來,要互相扶持
香港大把毒L,搵人埋單找數大把
無乜feel,但都繼續落去,可唔可以話只係因為恐懼搵唔到另一個而走下去?咁樣落去只係賭一鋪?
有feel冇feel都唔會一世唔變,人唔變你都變啦講真,成日諗人哋會唔會愛你一生一世,講真自己都擔保唔到自己可以啦!真愛只會出現係螢光幕到,現實世界係真係好現實,大個d就會睇化好多
we should leave this world as foolish and as wicked as it is on our arrival.
有錢襯後生就叫多d雞
東莞/泰國/飛田新地/吉原都試下
一樣 個同事仲教我拍太耐小心個危機就係無晒團火(結婚)而且中間犯錯太多傷害對方太多會累積,搞到唔想結婚

所以d想有個家庭既男女會精左 拍3-4年拿拿臨結婚
前提都要識講野 知道邊d野唔應該再講再做

前菜=ex 有時都係必須的⋯
如果一段關係入邊冇feel
其實好易出軌
講到唔討厭就得
咁遲下遇到個靚仔合眼緣啲 咪都照派帽
太天真了,真係有feel嘅一樣會出軌
你大個d先再講愛啦,
你想像得太童話,但現實世界唔係咁行
有時你以爲係愛,但可能一夜就變,變個個可以係你自己
我就30中喇,feel就幾十年前已經冇左,
但我對全世界人都冇feel,所以唔會出軌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞