有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
我老母都係

老母都叫半個專業人士 自己養到自己
但為咗面 唔離婚
咁如果你見到個外表靚過你而家老公
你同你老公又冇感情基礎
乜嘢原因令到你唔出軌?因為冇呢個衝動/需要?
如果佢有有啲特質吸引到你呢?係咪就會出軌?
大把
2x果陣拍成5,6年都唔結
到3x果陣拍1,2年就趕住結
不過我見好多單身女仔的確無果d離咗婚或已婚嘅咁肉酸

我指個樣
有feel只係第一步,係一條開啟心靈既鎖匙,然後大家會溝通、了解、磨合,從而可以係精神上互相支持,過程中唔會一帆風順,亦不容易,但點解唔追求呢?
叫A0男情何以堪
埋單命食二三四五手飯
又loop
我冇講過呢個世界唔會有幸福嘅夫妻,我只係話有feel而結婚嘅一樣會出軌,一定比你想像中多

然後係你幻想個比例出黎然後再幻想我講左咁多野
真係冇靚仔會望,但只會當公仔咁欣賞,唔會令我心動喎,可能初戀一次過用盡晒所有感覺宜家同另一半係親人感覺
因為唔係每個人都係咁樣諗
大把啦
可以分享下你對婚姻既睇法?你覺得婚姻係為乜?
29個年拒絕咗一個條件好好嘅人
但無Feel真係無辦法 我深信結咗婚都一定會離

感情嘅基礎可以系條件行先 要住先 感覺行先都得
但要搵到個人 同你一樣願意系呢個基礎度行 仲要一直行落去
要夾好多嘢

諗起都覺得攰
小心佢情緒個啲
好易屈出病
咁多如果遇到再答你,同埋我有細路,一齊以佢為先,做人唔係淨係卦住自己快活架嘛
中學嗰陣有個miss話想趕喺三十歲之前結婚
佢當時己經廿八九歲
我聽完笑吓就算,有冇可能做到啊

過咗幾個月佢話識到一個男仔
唔夠一年已經擺酒
過多幾個月大埋肚
真係三十結到,仲快過光速

佢自己都笑佢哋相識得好hea,個經歷我聽完都覺得普通到不得了
我唔想推測佢係咪為meet deadline而結婚
反正都結咗,希望佢開心啦
半年都冇,但傷得勁甘
所以咪話冇感情基礎始終都唔能夠保障到一段關係囉
你遇到個同你啱feel有返你初戀感覺
一定俾人唔用套頂到最入爆曬啲精液入你嘅子宮 生多幾個
但「好條件」唔會達至快樂,我有條件,但我唔快樂。
⋯⋯好多人啱啱30歲左右突然拍拖結婚
但我好憎我個初戀,講起都想殺佢全家
我明你想講咩
你嘅意思係冇feel都可以因為對方性格好 唔出軌
有feel都可以因為雙方嘅性格唔好 未玩夠而出軌

但你咁樣係假設左冇feel就性格好 有feel就性格唔好
唔係一個fair test
如果假設兩邊都性格唔好
你估吓有feel出軌機會大啲定冇feel
係香港,有樓就有feel,無樓就聽食蕉
講緊感覺啊
你遇到個你老公比唔到你嘅感覺
你老公有冇咩特別吸引之處
你好快俾人大爆射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞