有無女人為左30歲左右結婚而會同個唔太有feel既男仔拍住拖先

832 回覆
586 Like 36 Dislike
下?一定要結婚架咩?你係咩時空穿越過嚟架?
早幾年我仲係大學生
我表哥32歳 同個舊同事結婚 好似淨係拍咗一年左右
婚禮個日已經唔覺佢sweet
佢睇上去完全冇個種喜悅既感覺

去到依家出咗嚟做嘢就快一年
少咗同朋友聯絡 好多時都好頹
開始明白其實淨係想搵個伴 傾吓 陪吓
而婚姻唔係真係咁神聖
大把啦 ! 我識既都唔少 好多都騎牛搵馬
你當我傳統又好咩都好啦
你諗吓香港地一個女仔好人好姐點會冇人追
30歲 以人類求生本能同埋哺乳類動物天生reproduction基因 點會唔想結婚生仔

就算經濟因素生唔到仔都會結咗婚先
30幾歲身體機能衰退 人生開始步入脫離群體 自立一個家庭生活

但係都搵唔到另一半肯同你咁樣做 性格情感肯定有缺陷 女人來講已經係一個失敗者

你鍾意點樣掩飾都好 30幾歲人哋自己g你沒老公
大家都心裏有數啦 爭在唔講出嚟啫
zero requiem
驚無人要 想搵人埋單?
每個都係佢嘅全世界
然後佢就黎儲齊8大恒星
唔結婚唔代表冇人追架喎,有人求婚都可以拒絶,唔結婚亦可以戴介指叫條仔做老公,你係咪誤會㕑結婚嘅定義?
其實有拍過拖都大概知自己想要咩 無人係百分百夾既 真係好唔岩既你一年都知啦 如果下下都要幾年先試真 有幾多時間可以晒
都係拍拖啫 只不過到差唔多年紀就會有多一個要求。 結婚
因為佢地當正自己係明星或者KOL咁L樣乜柒都要po ig 同埋佢分手咁L慘我like左佢唔會覺得更加唔開心咩
其實唔洗諗咁多
你唔想結婚嘅 咪搵十幾廿頭嘅女仔拍拖
你求婚佢都未必想嫁
因為佢地要分享有拖拍既喜悅啊!!!!然後恥笑你呢個淨係可以J紙片人既垃圾啊!!!!!!
你既存在就係佢地曬命既舞台,比佢地做情感專家既機會同埋佢地段關係裏面爭風呷醋既小情趣!!!!!!!!!!!!啊!!!!!!
豬扒都係肉,好過去自瀆?
如果隨便到冇要求既,其實都可以既
我老豆&老母...
唔介意A幾
講到尾都係介意係未處男處女
自己試過
為咗同所謂package好好可以結婚嘅荀盤一齊
拍到雞毛鴨血冇日安寧
雖然見到人哋個男朋友冇自己個條件咁好
或者冇咁有錢
當時會自我感覺良好一下
但日日都係燥底
成日唔開心,變成一個越嚟越差嘅人
所以就冇理到所有人阻止飛咗佢
更加明白搵一個鐘意嘅人係好重要

但有時都會諗
自己如果係一個冇咁追求內心感受
有好嘢食老公好令人羨慕
得閒買吓禮物比我去吓日本
就可以好開心好滿足嘅人
我嘅人生會唔會開心簡單好多呢?
結婚唔係成就
我都唔知趕黎做乜
30歲前結有獎攞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞