【選項故】《再一次抗爭》(2)

607 回覆
18 Like 2 Dislike
頂 冇留意
差啲失去咗個機會
好彩你提一提我
仲諗住靜雞雞唔講出嚟

好衰呀你
心情好撚差,對兒登近乎絕望,一起身就見到咁嘅消息,唉。
有一刻真係想棄故以後唔上兒登,批撚到一個中學生同路人睇唔開自殺。
雖然兒登係平衡時空我上年已經深表明白,但估唔到今次會搞到呢個地步。
相信睇得呢個故嘅,應該都係同路人,希望大家唔好重蹈覆轍雨革嘅錯。

我哋冇後路再輸了,我哋都冇資格批鬥任何人,亦唔好同任何人鬥黃,要鬥,就同自己鬥。同埋對同路人唔該好聲好氣,重光仔已經取消活動道埋歉,成班仲要喺到追擊,我屌,人哋中學生咋。你中學生嗰陣做緊啲乜嘢,有咩資格話人?被捕手足都唔會割人啦,你有冇被捕手足做咁多野?好心想搞,希望幫大家重拾熱度,無論搞嘅時機係咪真係咁差都好,比完建議人哋聽咗入耳咪ok,仲喺到屌人。

唉,好撚失望,完。
可以失望 但不能放棄

仲有上連登 就勿認真 當娛樂平台算
已經唔係六月嘅連登 已經比人滲透咗
推行動po 一定有五毛出嚟搗亂 分化 帶風向
連登 tg 屌人唔使錢
屌錯唔使道歉 潛一潛就搞掂
梗係有咁難聽 講得咁難聽

連登仔最叻就係批鬥同路人 鬥黃
雞丁事件 龍門 今次重光手足
多到數唔晒
鬥黃有咩好玩 黃過人會開心d
之前雞丁po
樓主同一位絲打鬧雞丁 之後比班連登仔批鬥
佢地已經喺雞丁ig 道歉
班人仲喺唔肯放過佢哋
佢地已經退出咗連登

都係同路人 點解講嘢要講到咁絕
咁樣落去 真係會越來越少同路人
好心痛,唉
今日停一停更,個故我係唔會棄的,雖然好多奇幻唔貼地嘅元素,但都希望可以用我嘅方法影響到身邊嘅人啦。
就嚟七十五話了,讀者們有冇咩想同我講?批評又得,建議都得。

我想繼續進步
習慣咗寫粵文未
你個故係我溫書後嘅一啲娛樂嚟
唔好棄故
希望係個故入面可以光復香港
當然現實都要
網絡呢個產物,講咩都冇後果,冇辦法阻止。
知道
你哋嘅觀感呢?
多謝

共勉之
樓主加油
個故好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞