Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
中國的周星馳
雖然條友舔共舔左好耐
但係佢成名嗰陣點睇都係叫香港人
笑星組幾好笑

下集請夏同美珠
係咪上集全部Apple 用哂經費 所以今集就係最後一期抽獎品
大神啲運氣 抽咗3集都係得個桔
我都覺得係李到晛多 上第2次加獎品hunter角色
其實有一個唔會入去玩 基本上可以排除佢
BTW之前見光洙跑得咁快 以前好番 點知跳舞都係要就住就住 最後直情唔跑得
睇嚟老虎真係有女友,真英想搞loveline佢好嬲
想嘔 乜柒都係中國人
第一次完全冇人CUE英國
真英想表演馴獸師 HAHA光洙反應都有啲詫異
智孝KEEP住活躍又多鏡頭 新PD
到硯真係拎到獎品孝順媽媽
上集水槍仲走得下
今集又好似差左
最大獲係係haha 光洙面前搞佢兩個都冇咩反應,以前haha點會咁
在錫好慘 上集冇獎品 今日獎勵緻懲罰
最後抽獎揹住真英個袋
戴返啷啷好開心
新pd pack到成集好充實
少少擔心後面無貨賣
好似光洙桶大叔一幕都要塞埋落去
特別第一pt game 唔知係到做咩,寧願佢地真係盡力唱跳,好過懶搞笑又搶咪。同埋其他2組d人都唔差,但太少鏡頭。
搞到金槍魚姐姐今次都無咩發揮
笑星隊爭mic 唱個首舊歌係咪當年香港都有一首??
羅文 幾許風雨?!
大神中咗

鐘國按摩
光洙人牌

仲有石鎮抱枕
係 搶咪真係麻麻
邊度有講呢句

btw 周星馳係香港表代 講中國的周星馳
講到香港好似唔係中國既咁 (eg你唔會話阿根廷美斯 只會講埃及美斯 伊朗美斯)
啲小粉紅又會發癲
係 原來八十年代已經有翻唱外國既歌
字幕係大陸人整既 佢哋係咁鐘意強調政治立場都無計 次次都自動無視左
根本佢地心入面都覺得香港同台灣係咪中國一部分呢樣野係受到質疑 所以先要係咁強調中國兩隻字 又唔見佢地同中國人強調自己來自中國北京 中國湖南
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞