Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
唔好QUOTE我同曲解我嘅意思
明顯我同你立場並非完全相同
多謝合作
個李光洙不嬲係引戰撚嚟 你仲係咁覆佢 佢真係影衰晒個名
Running man係強國嘢
你唔好混淆視線先
唔 我睇 同用兩回事
而且running man韓綜又唔係支那野 點解可以對等掛鈎
乜連登已經俾蝗軍攻陷咗咩
幾時變咗屌人講蝗語都唔得?
有個男嘉賓
邕xx
好奇呢個字粵語點樣讀
讀音應該係雍正個"雍"
Gary個仔好cute
記憶力仲好勁
唔知點解有種預感覺得今年Running Man應該係最後一年
你碌鳩無毛
啋過你咩
見到佢個仔咁叻有少少安慰

最後一年就唔會換pd啦
加上有疫情助攻
希望多番人睇多d贊助
乜翻譯rm唔係好多都台灣㗎咩?
btw我想澄清多次上個po既野我完全十分同意呢幾集新pd既rm好睇 都睇到開場冇咁長同埋冇cut頭cut尾 只係覺得遊戲方面未至於話好大分別不過係有啲進步既
唔係講笑
有年rm係咁拎奬 跟住就整單下車事件
上年rm拎咁多奬都驚驚地
今年十週年 毒撚pd又拉大隊開新節目
真係唔知sbs會唔會又忽上腦
難得換左個新pd能力又唔錯
俾d時間佢等疫症過左去室外實大把野玩
其實都係睇在石王鼻昭旻智孝仲想唔想做
尤其是王鼻年紀到咁上下隨時退休
在石仲想做既話 HAHA 鐘國 光洙 世贊 應該都唔會諗就撐
sbs最想大神+虎東開節目 同埋留光洙
不過又驚無左rm無得賺海外錢

王鼻唔做rm應該真係退休
咁多個昭旻係最需要rm
唔明點解無其他節目揾佢主持
照計佢人氣唔高 應該唔會學光洙唔接
鐘國咁疼佢又唔帶佢去熊孩子谷人氣
以為佢怕loveline 但又成隊apink上屋企
其實點解唔直接開個新節目比大神同虎東?
同埋昭旻應該係一線女演員黎?
有集佢出街完全冇人認得佢
仲要up唔出佢個名咁誇張
見到虎東個名就諗起佢把聲 好噪
rm摺光洙都應該唔會留架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞