Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
嗰集戴咗超 唔能夠作準嘅
唔知點解我中意睇啲文字game
有一個係5秒講三個答案
同有一個12345字數答案個個
痴線點解你呢個comment 有八個負皮
算啦理啲負皮嚟做乜。。。
唔中意昭旻世贊就唔得屌毒撚pd就得昭旻係固定成員就係事實毒撚之前係pd夠係事實btw從來都係fans招黑
應該係我講野太偏激
巴打講得啱
唔應該太care正負皮
冇睇梨泰院
下集全部都係梨泰院d演員
你錯了
正確係 昭旻>>>>>>其他成員
IG班智孝fans一直慶祝緊
分清楚先啦 有啲成員無論做啲咩都俾人盲屌 係anti呀
樓上有提過pd有啲集數做得好都有讚
姜素拉嗰集同最後一集我印象都有讚到
攞pd同成員啲惡評做比較
出現了
記得臨尾好似有人有讚過毒撚pd迴光返照
臨尾嗰一兩集好似好睇咗
我有份讚
事實上係對事不對人 毒撚PD好睇既集數依然會讚,但畢竟佢俾人既觀感都係唔好,先會有人覺得對人不對事
So far新PD係做得幾好,所以咪讚
如果佢日後做得差都一樣會屌
好似上面已經有人話今集下半部有少少悶
有一排我睇rm係3集有1集太難睇而唔睇
毒撚後期我集集都有睇
同埋佢做嘅收視係唔知咩原因高過肥仔pd?
應該係因為嘉賓
肥仔pd嗰期好似唔係成日請嘉賓
毒撚pd就成日都會請嘉賓
利申: 冇乜記性
有2個係
我最想睇以瑞
我唔係幫邊面 只係有人唔中意昭旻自然有佢哋既原因 當然唔贊同喺佢ig屌佢 而係針對梗喺連登話唔中意昭旻好似犯法咁
負皮有咩所謂想大家睇清個pt啫
你唔明就算啦追開po對你都略知一二
光洙真係冇乜點休息過
已經開始拍緊犯人3 對腳都未好哂唔知有咩劇情設定比佢
由邊集開始係新pd?
由冇左gary 已經冇再集集追,好似集集都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞