Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
有冇人記得今年算命點講昭旻?
佢喺我心目中完全係RM福星救起低潮
點解今年成員咁多意外受傷
個個都要健健康康呀
毒撚成日拋個波俾成員 迫佢地自己發揮就真
30分鐘內唔準笑/唔準講野 或者個半鐘屈係廁所到唔俾出黎
呢d都係要成員自己諗講乜玩乜先播到出街

新PD至少會俾個主題佢地傾啦
救起低潮
今集一開波都係由佢哋自己發揮 咪盲屌啦
rm早期既一集
盲屌乜野
毒撚真係成日都要成員自己諗野做喎
最多淨係俾堆假髮 變裝工具佢地玩 已經好幾次
上上個星期嗰集算唔算要佢哋諗野做?今集一開頭又算唔算要佢哋諗野做?最多話毒撚隻game重覆得比較多
上上星期同今集係新PD喎
點解我屌毒撚PD重覆拋波 你會拎呢兩集黎講
即係我屌埋新PD拋波就唔算盲屌?

BTW今集開頭OK啦 有眼色HIDDEN RULE
唔算係要成員自己搵野搞
ys 嗰兩集係新pd 所以其實新pd都有所謂既由得佢哋自由發揮 唔好講到轉咗pd就冇呢樣野
你都係答唔到點解我屌毒撚PD就係盲屌
盲屌係「佢無個個問題 而我因為針對佢個人而屈佢有」
而唔係因為A同B都做錯 而我只屌A無屌B 所以就係盲屌
搞到好似幼稚園 哦你做咩鬧我唔鬧佢 佢明明都有份

不過講真 我再睇返上上星期個集開頭
新PD都有俾題目佢地玩喎 三個唔同主題既家庭做唔同任務
我都覺新PD有俾佢地自由發揮 但同時都會俾個主題佢地
例如投票自己第幾名個game 雖然要成員自己傾 但有個題目係到
邊個細個有人氣/邊個唔似識落club 至少成員都知可以傾乜呀
毒撚就咁俾堆假髮顏色筆佢地 要佢地唔準講野唔準笑 已經玩左好撚多次
我覺得呢到無乜人係「盲屌」毒撚PD
之前難得有集好睇既開頭 幾個演員要分別接同組成員
個個都有讚做得好睇

可能平時太多人屌 就令你覺得係針對盲屌
但我覺得好多時毒撚PD係真心抵屌
睇唔出減左
係咪上過bp?
牛仔連身裙個look唔錯
雖然唔太關rm事
但蘇志燮岩岩同個細佢16年既女主播結婚
值得留意下近期外界既評論
我覺得冇再玩桶叔叔同池石鎮game(仲有一堆成員名嘅game)之後就好睇返d
係成日loop隻有特別身份
又要上講台篤間碟隻game
但其實有d game幾好睇
eg 忍笑,草莓草莓
咩評論??
以前玻璃鞋就有睇過佢嘅作品
都鄧佢高興嘅
之前呢度有討論過如果金鍾國結婚
但對象年紀相差太大會唔會有問題
蘇志燮呢單應該會係幾好既例子
忍笑初初幾好睇,係去到有期成日翻炒勇度大嬸同韓基範之後就不了
睇死之後草莓game都會被毒撚PD玩爛
評論係好定唔好 ?
其實馬東石都大佢女友17歲
其實鐘國同蘇志燮咁襟老應用無乜問題
但鐘國唔似係會想同細太多既女仔拍
福星???? 救起低潮????

梁世贊game 幾好喎
三年啦仲講緊講邊個救
8個成員都有努力

btw kjk76 今日個post
This game show has satisfied our expectations.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞