Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
又唔可以咁講既 念舊係人之常情嚟 錯既唔係中意7012既人 係恐嚇人嗰個
就算淨係接受到7012 完全唔想見到昭旻世燦 都唔駛咁攻擊人地㗎 仲要搞着屋企人
圍爐傾咪算囉

利申 一開頭係7012 後尾覺得佢地兩個都做得幾好
睇得rm邊有人會唔鐘意7012時期
但係班友好明顯就唔係剩念舊咁簡單
屌真心痴撚線
韓國上網唔係實名制?定係confirm左係外國人
咁樣騷擾、恐嚇佢屋企直情可以提告
想像唔到昭旻 呢幾年睇左幾多呢啲留言
見人病仲想攞埋人命 呢啲黑粉痴線到
講真 最近換咗新PD之後真係好睇咗好多
集集都笑到pk
有返以前睇running man 嘅感覺
好似又有啲起死回生
再俾人屌我都係咁講 進步一定有但絕對未去到集集都好撚好睇 只不過係比起之前好咗
佢應該可能唔會再上 個次上嚟搞到佢對水有陰影
個集係狼羊大戰
又Loop
好似上一兩個post先討論完IU係邊集搞到有陰影
真 都係靠大家loop咁多次先開到post 20咋
比起世贊
昭旻好似多好多haters
有d應該未必關7012事
我諗係d人唔鐘意有女埋鐘國光洙身
或者覺得昭旻成日發姣
智孝男仔頭d大家對佢印象反而幾好

大家都係做節目為效果姐
個個一樣性格就唔好睇啦
成個rm我諗俾人屌得最少應該係大神,光洙同haha
昭旻轉公司
韓國冇咩人屌昭旻
係外國fans屌
9up唔洗source
原公司好似好垃圾咁
成日都冇乜資源又接唔到好劇本
同光洙間公司差得遠
有集個嘉賓係咁話佢公司無人聽電話
扮口型個嘉賓好好笑
多數係女唔鐘意佢嬲嬲豬,最幣人地性格玩得又靚女
【日刊體育獨家】[全昭旻與李光洙所屬社KINGKONG簽約]15日,據日刊體育獨家報道,某演藝界相關人士表示:「最近全昭旻與KINGKONG by STARSHIP進行了積極談論,處於合約蓋章前的最終協調階段。」

該所屬社旗下藝人有宋承憲-李棟旭-柳演錫-李光洙-林秀晶-蔡秀彬等。
光洙昭旻變同門師兄妹
遲啲昭旻回歸實被rm成員抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞