Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
佢真係好睇髮型 有排真係麻麻
係呀 佢同肥婆拉扯完之後又冇咩講野 語氣又低左好多 唔知係咪又整傷左
雖然好mean 但見到光洙舉高手佢拎唔到笑死
減完都俾人叫肥婆
投映機個part冷哂場咁
不過眼色game真係幾好玩 如果可以再豐富d就好
眼色game真係好好笑
好耐無試過笑到出聲
但今集有啲虎頭蛇尾
如果眼色mission多2-3 part 會更好
個肥婆gagman個style不嬲係有D乞人憎 個人意見
佢又做唔到娜萊嗰種feel
今集好似咁岩撞正鐘國鐘意個類型既遊戲,投入左好多。
昭旻轉左色靚左超多
其實我覺得智孝好認真、敬業想做得好 睇佢會練個打個正方形個紙牌Game偏偏綜藝就係要鳩下鳩下,但最近好似終於開竅識玩左 除左上集跳舞應該識都扮唔識,佢呢個定位都幾好但好似會好快爛
冇乜留意成集淨係掛住j智敏
幾鐘意新pd
唔鼓勵成員向節目組諂媚嗰度好好笑
之後成班變到勁積極
不過呢兩集收視跌左
希望對新pd唔會有打擊
覺得係嘉賓問題姜丹尼爾上嚟係會叫到多啲人睇
尋日嗰集嗰兩個
昭旻係咪減肥減壞左個身體
依家收視過唔過5 ?
再跌驚果陣小肥pd咁 又揾返毒撚返黎
唔會又揾掛
其實我覺得成員都幾鐘意呢個新pd設計嘅game
佢哋都玩得投入同開心咗
鐘國應該同毒撚有心結
不過佢呢排心情狀態都好好
可能真係有女
就咁直髮或者馬尾都好睇,係公仔麵頭麻麻,偏偏佢又成日整嗰個頭
短髮都不了
之前個啲咁鳩 叫啲成員點有心思玩幾乎係睇運 鍾國一定覺得好無意思
而家呢啲真係有得玩下計下 實投入左 啲成員都話最近啲獎品好左
講時講 起初覺得最後贏左仲要抽號碼都幾難中點知佢地都中過啲正野 獎品入面仲要有啲鳩野
我覺得兩個人風格唔同

毒撚感覺叫控制欲強啲?
姐係佢啲Game會好複雜 規制勁長
啲Mc同嘉賓會局限係個遊戲入面 一定要跟佢嚟
好處就係遊戲好玩會幾好睇
壞處就係其實冇乜發揮 而且我覺得唔好玩嘅Game都幾多

新嗰個明顯Free好多 第一期叫大家自己諗game
然後眼色 年糕 又或者估電影都係自由發揮
好壞都係好睇Mc功夫

不過明顯剪輯方面新嗰啲好好多
毒撚嗰啲衰嘢唔提了
我反而鐘意佢冬菇頭
塊臉睇落無咁大
都似係
無啦啦痴住咗個咀
後半集佢個嘴仲腫緊
係囉 幾好睇
隻腳未好返 個肥婆應該都用盡力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞