Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
新pd真係幾好 同埋啲嘉賓都幾玩得
仲有air pod
今次抽到既都係正野
光洙個大學同期,好撚好笑
預告都見唔到昭旻,係咪要抖超過一週?
擔任人氣綜藝節目《Running Man》固定班底的韓國演員全昭旻,本月因健康因素暫停活動一個月,專心休養。4月7日她迎來生日,各界透過網路為她送上祝福,為此,仍在休養期間的她,今天(11日)透過個人官方IG向大家表達感謝。

https://www.epochtimes.com/b5/20/4/11/n12022437.htm
我都覺得鐘國成日暗串舊PD
記得佢同Haha兩個人做果個網台節目,佢明屌過舊PD罰佢一個人釣魚真係坐左係度釣好耐,浪費時間又拍唔到份量。

跟住就開始留意佢係RM好似成日暗串舊PD
應該係原本去歐洲拍個喲budget 攞出嚟買呢喲獎品
成個月見唔到昭旻,光洙岩岩回歸又變左走昭旻
D獎品應該有贊助吧
今集啲女嘉賓又投入又肯玩
易洙好似寶拉
呢排無咩野新野推出 好難有贊助 再者至贊助都係 Samsung 同lg 點會輪到apple...
佢其實幾有心 畫哂咁多個成員既畫像
仲要好多個都畫得好似
大神咪講左貧血囉
介紹頭兩個嘉賓昭妟已經比平時少左插嘴只係陪笑
去到第三個嘉賓有個鏡頭佢面色直情難睇到
應該原本想死頂
但頂到介紹第三個嘉賓中途真係頂唔順要早退
喺呢到講新pd既集數麻麻地今集開場幾好睇既 但有幾個game都cut咗最後分勝負個位 射水槍又勁亂
將嘉賓才藝變做rm好聲音幾得意 不過只可以用一次 唔知下次會點搞 但係第一個game同水槍真係有進步空間 同埋今集都有好多師兄提過既問題就係啲game好多都係細畫面飛過 搞到次次都唔知點解嗰隊贏咗
在石好似好開心智孝活躍左
成班都好開心雖然係在石cue佢
今集麻麻地,但係氣氛幾好
個短髮女嘉賓有d似韓孝周,又玩得投入
笑死 無啦啦叫佢表演踢紙巾
糖果萬歲
毒撚走左 智孝同鐘國都開心左 活躍左好多
內容都係可改善,但起埋我自己睇冇以前係咁飛
至少開場幾集都有諗過,唔係次次開場都笑9成員啲衣著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞