Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
我覺得朴敏英level係金智媛之上(如果真係拆到好細咁分既話)
唔知點解有負評
但可以補充下
朴敏英已經做左女一超過十年
佢既作品收得既都大把
e.g. 成均館, city hunter, healer, 金秘書
反而金智媛都只係岩岩開始由女二轉做女一
可以話佢有潛力上到一線/朴敏英level
但依家就話佢同朴敏英係同一個level就快左啲喇
可能高小小囉 出道時間都差唔少
不過朴敏英大爆D劇都係典型言情劇
韓國依家要踏上殿堂級最基本都要拍D好考演技嘅類型先得
要細分成咁唔通仲要1.5線
金智媛你話2線佢一定唔只 但朴敏英又未上到去孫藝珍 金泰希 全智賢呢D殿堂級
所以咪計佢地一樣係1線
見上個post有人講開東萬FD

佢而家係咪有自己既節目?
再數落去仲有一大堆
天才級童星出身演員(三金一呂嗰堆)
全部有樣有演技有人氣有履歷
仲儲落一大堆飯,作品點都有收視保證
相比較下, 昭旻...
rm對佢黎講簡直係天跌落黎鐵飯票一張
俾我都出盡力,唔理癲定喪啦
做個反差黎去試鏡都好呀…
有冇演員係由綜藝紅番去戲劇?
諗黎諗去好似得光洙?
昭旻做耐啲可能都可以好似光洙咁
好掛住佢
【sportschosun獨家】全昭旻健康亮紅燈→和新冠沒有關係…《running man》方面「正在調整拍攝日程」
2日,據sportschosun獨家報道,最近全昭旻因為日程安排的關係,疲勞症狀交加在一起,得到了需要休息及治療的醫療團隊的診斷。對此,所屬社正在對暫時中斷活動休息,還是繼續進行活動進行商討。據悉,這和新冠沒有關係。因此全昭旻是否參與《running man》的拍攝目前還沒有確定。
負責《running man》的SBS編導崔寶弼表示:「據我所知,全昭旻目前還在醫院接受治療。日程安排如何進行還未確定。可以繼續進行拍攝,也可以給予充分的休息時間。以後的情況需要和經紀公司商量。現在由於身體略感不適,正在接受治療。等情況整理好之後才可以進行通知。」
昭旻
最緊要人冇事
昭旻
其實rm po嘅正負皮唔洗睇得咁重
昭旻唔好捱壞身子
係呀 就係Workman
新PD 腳頭麻麻
一擔正就無光洙
而家到昭旻 (好似停一個月
去佢ig留言先
昭旻有咁忙 ??
明星疲勞要休息 通常都係精神出問題多過身體
真係太多人鬧佢
光洙咁快出返黎 係咪想俾昭旻休息
智孝光洙拍劇同步都未駛停,佢有幾多野做呀rm一星期都係拍1,2日
咁人地病就病嫁la 個個人身體都唔同
咁有d人食野健康咪一樣生cancer 呢d都咁mean講到
智孝都試過同時拍劇入咗院,始終女的體力比唔上男,體諒下啦
講野難聽到呢
近排肥咗啲者
佢以前個樣真係靚撚到 啲鏡頭影親佢都有種點解咁撚靚既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞