Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
佢一到頒獎典禮果d就化全妝 著翻緊身d既裙好靚 其實佢五官好岩化濃妝又唔顯得老
其實點解你可以睇蝗網 人地講錯句支語就唔得 雙標到仆街啊
其身不正 何以正人
我本身都以為韓綜呢類POST冇咁HARSH
但依家鬥黃風氣盛行都理解嘅
總之靜啦 我硬食咗佢咪算
但係你一個自稱獨派既人竟然講得出以下呢句
"錯嘅係共產黨 對於當地文化都會抱以尊重"

已經唔係harsh唔harsh既問題
同埋唔好同我講咩曲線曲到圓 明既就明
大佬完全唔係個回事...
我都係有碗話碗 鬼唔知蝗語黑人憎咩
立場親民嘅政客政棍做錯野就冷處理蒙混過關
但喺呢個地方(POST)因為呢啲小問題就要俾人屌老母幾好笑
本末倒置 不分青红皂白
左膠?我同你講緊原則問題呀
舊登夠不嬲都粉細字啦點解黎到兒登要改革
對自己人就咁HARSH 鬥黃到最後得到啲乜
應該正視嘅問題就永遠都推唔起
死番去睇奔跑吧兄弟啦你
好想現實有個昭旻呢D性格既朋友
我著眼點都係放番喺呢個依靠支那字幕組享樂嘅地方
事實就係雙重標準 老實講支國喺推動文化創意產業俾我地優秀得多
點解我地咁多人會被佢地影響 點解唔係我地影響番人
風氣永遠都係固步自封 剩係識屌人唔應該點
但點解唔諗下點壯大自己嘅民族本土文化 呢個就係香港腐敗嘅社會風氣
從來政治光譜都冇黃藍之分
分化亦都係由將人加上不同標籤而開始
我唔會同你泥漿摔角 想講嘅野就係咁多
係咁屌支國 但又用人地啲made in China 肉唔肉酸啊 雙標撚
算啦 啲雙標撚呢頭睇殘體字睇得咁開心 嗰到就屌人做乜用殘體字強姦我對眼
睇老翻都已經衰
仲要睇支那網嘅殘體字幕
呢樣都算啦 當你無其他方法睇

但呢度連登黎
唔捍衛自己文化都唔好係度為蝗語護航而屌鳩真港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞