Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
5個嘉賓無左昭旻
應該2個一隊 情侶特輯 ??
短髮女嘉賓出場戴黑超好型
Agree 其實佢好靚女下 剪短都Carry得到一定係本身幾靚下 玩game又放之後巴士game又突然望鏡頭好cute,但俾光豬發現到,之後成班一齊望鏡頭玩game勁好笑
個陣睇梨泰院,覺得佢有少少似定廷
靚我就覺得一般
似走爽朗型格路線
下集劉世X
依家仲請得郁邊個a list星
又twice咕咕嘎嘎咩
留返10週年
Apink 請夏都唔A list?
Lovelyz Weki Meki可能唔係,但有情都唔高人氣?
唔通要請到少時先算A list
期待10週年
呢兩年有咁多平時唔上綜藝嘅電影演員做嘉賓
連Ryan Reynolds去韓國宣傳都揀RM
點解會覺得請唔到星
其實真係太睇少RM
就算RM收視點跌都係好多IDOL好想上嘅綜藝
agger
有好多中小公司都俾錢令旗下idol上
雖然收視唔夠以前高,但爛船都有三根釘
同埋依家韓國已經冇哂遊戲綜藝
D嘉賓想寓工作於娛樂RM係最好選擇
你問依家D IDOL最想上嘅綜藝唔係認哥就一定係RM
我諗佢既意思係啲國民級別既明星 類似以前諸神特輯
個人覺得RM嘅海外知名度真係其他綜藝冇得比
想見到IU再上RM,諗起之前唱歌叫佢地起身
係 想睇啲柳承龍馬東石level嘅嘉賓冇嘅話裴斗娜韓志旻都好
同意
running man 嘅海外知名度畀其他綜藝高好多
我覺得呢堆都唔會請得郁
綜藝都唔多上 何況仲玩遊戲
不過上面話仲有料請到星
可能真係10週年先請
睇我個名就知想孫藝珍上
全昭旻停工⋯ 帥弟遭恐嚇:如果你姐不退《RM》,全家被詛咒

韓國女演員全昭旻因拍攝綜藝節目《Running Man》人氣急升,其搞怪敢言作風亦深受觀眾歡迎,工作接踵而來。不過近日她因過多行程令健康亮起紅燈,宣布要停工一個月休養。不過正當全昭旻休息時,就爆出全昭旻及其家人被騷擾的是非。

全昭旻的弟弟全旭旻近日在IG透露,收到很多騷擾訊息,當中有網民恐嚇:「全昭旻在《RM》,所以你們全家都受到詛咒」、「如果她不離開節目,你們家族都會被詛咒」。另外全旭旻又收到私訊問他:「全昭旻在日本拍過色情電影嗎?」全旭旻表示,一直有人用攻擊性的言語騷擾他,而且都是要求全昭旻退出《RM》。

對此,大批觀眾在看到全旭旻公開的攻擊性私訊後,忍不住為全昭旻抱不平,紛紛留言表示「好心疼,希望休養中的昭旻不要看到這些訊息」、「又是詛咒又是造謠,看了氣死人」,且有粉絲指出對方的韓語看起來很不熟練,應該是外國人所為,希望公司能發表聲明,硬起來保護全昭旻。
可能係咪要bts黎多次
我想信惠同寶英
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞