Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
《RM》在2015年「SBS演藝大賞」時,一舉奪下觀眾票選最佳節目賞、最高人氣賞、實境部門最優秀獎等6項大獎,幾乎是人人得獎,在最後頒出「大賞」前,主持人全炫茂還特地走下台訪問劉在錫「問誰會得獎」,劉在錫幽默回應稱自己是「壞人」,並笑說對自己很失望,他更爆料因為當晚《RM》得太多獎,讓坐在一旁的金鐘國開玩笑說:「難道我們明年就結束了嗎?」沒想到這一句話竟然成真。
我估佢想要週日個時段
如果揾佢2個開新節目唔係換rm就熊孩子
昭旻要拍左rm先有錢搬出去住
如果計演員佢應該只係二線黎
上年套劇同佢一齊拍個個金知碩都係做男二多
都係嘅
揾一線女演員入rm又好似太大牌
希望昭旻做左rm之後會愈黎愈紅
其實佢好有綜藝效果
This game show has lived up to my expectation.
大神通常都係有返咁上下潛質先會帶住佢
智孝話會努力促成認哥x rm
大神最愛曹世鎬
過2集會出現
又要睇佢扮驚訝扮意外
智孝都未必係一線啦
感覺上rm主持中演員既作品好似都唔收得
佢一線?係就唔駛冇工開走黎做rm啦,買車買樓都係rm後多收入先有
呢個算係劉line老鼠屎 得一個姐
其他大神帶嘅就算係idol/演員都幾有潛質
其實姜line style同劉line style真係唔係好夾
李昇基本身都唔算太差 但之前同大神合作明顯係冇火花
屋佢唔係租咩?
但私底下其實熟
鐘國 haha 尚敏 巨人 依d私下都有聯絡開
cue親佢都扮曬野話 哦?你話我?我嗎?
冇可能係一線啦 一線演員根本唔會上綜藝
睇返ht d演員特輯就知 二線同一線個分水嶺差好遠
所以我係講綜藝style咋嘛
又曹世鎬上咁多次無一次係可以成功令我對佢改觀
姜line依家以欺負虎東為樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞