Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
之前見到ig佢同zico跳舞嘅相 仲諗緊會唔會正片剪走 好在冇
之前成日預告有然後正片消失
好睇佢狀態同埋節目內容
呢排佢上好多綜藝
radio star佢完全no jam...
我係好夾硬睇完佢
真,自從有下車事件之後除咗怨pd剪到唔知點都無咩好怨,
rm陪我過中學大學人生,已經覺得同屋企人差唔多,
屋企人係見多日得多日,rm係睇多一集就一集
上個post 昭旻本書cue幾次就話唔公平
光洙套老千cue左咁耐 佢又無問題 仲話議事論事
老實講邊有咁多陰謀論 之前肥仔做Pd 智孝一樣少鏡頭
呢期好大程度上係因為 智孝搵到新定位
再者其他成員幫手cue 有左方向 投入多左 自然有鏡頭
睇綜藝都係想放鬆開心下 實在無必要諗到咁勾心鬥角
智孝套戲廷左期 遲下上映實有成員cue 唔洗擔心

我睇到字幕岀呢句嗰時真係笑咗
Btw昭旻今集又靚咗
今集其實個雞蛋game同問卷game有D悶
唔知係咪嘉賓問題
靠MC們傾D笑位出黎

最後撕名牌就好睇好笑
ZICO被嚇同被撕多次
HAHA呃邕
光洙王鼻玩個氣錘, 製作組笑得勁大聲
昭旻賣名牌而得第一
最尾大神抽到光洙立牌

大家可能只睇韓綜
或只睇RM
所以唔係好識D嘉賓
話ZICO靚仔應該係包埋佢既才華
邕係WANNA ONE, 一直都被讚五官立體
另外2個係而家幾紅既新演員, 有顏值先做到重要角色
顏你老母值咩

話唔好用蝗語咪得囉
唔駛一黎就鬧人

我見個PO大家都SHARE咁多大陸網既片同文
應該冇所謂
點知咁雙標

唔好咁懶打返雙重標準得唔得
心諗做咩推得咁快 推番上個post一半都係鐘國娜恩
BTW好耐冇試過睇一集冇飛到既RM
難聽啲講句 咁有原則就唔好再睇熟肉喇
雖然我自己唔會特登講蝗語
但亦都唔覺得有需要就住呢點批判人
錯嘅係共產黨 對於當地文化都會抱以尊重
下集再靚d
嘩屌你老母真係..
本身我都覺得睇得支那翻譯既節目(當然係無選擇之下)
係呢個po講一兩隻字蝗語無咩所謂

但你呢句真係露撚晒底啦支那仔
"錯嘅係共產黨 對於當地文化都會抱以尊重"
話自己應該係第一個下表情好靚
D個人技真係曬氣.. 不如真心設計好D遊戲 比佢地咁樣SHOW下魅力仲好
睇大陸網唔一定真係要比佢地同化..
唔通大陸製造既野就真係唔用咩
咩年代.. 咪用藍屍個套唸野啦..
又露底?咁我係咪要補番句明嘅就明?
BTW 歡迎起底 唔鐘意可以負評 唔好罵戰
真係屌你老母
今日喺呢個post講一個兩個蝗語無問題
咁聽日係唔係用殘體字都無問題啊

喺呢到唔撚話得人講蝗語你當呢到支那啊
香港嚟咖呢到
呢啲叫咩批判啊?

對當地文化尊重
一,支那啲文化已經俾支共同蝗仔破壞晒
二,用蝗語又有無尊重香港文化啊

認句衰仔話今次用錯咗已經無事
係要駁嘴話尊重人哋
仲要話唔好罵戰
面皮可以再厚啲
巴打小心爆血管
其實要講真係好多雙重標準嘅例子
但你就當我面皮厚啦
同埋講蝗語嗰個唔係我 搞番清楚先
幾難得傾loveline推po
平時推咁快唔係發生衰野就一係罵戰
sad but true
Lm
跳anysong 個下巴出哂黎 不過佢都唔再係18 22 已經好靚
40 有雙下巴好正常
夠膽show出嚟好過打針
不過呢排智孝啲衣著真係……
一啲都唔似戀愛緊……
岩岩睇番haha去紐西蘭果集用口型講粗口都冇遮
成40歲仲咁靚算係咁啦 仲要其實我覺佢唔算重粉上電視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞