Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
好似有個巴打list咗個表出嚟推薦啲高質集數
之前毒撚PD係到個陣 鬼電梯值得睇,跟住之後就有好多依種玩法
有啲節日特輯/有教育意義都好睇
如果唔想睇太遠,就2020開始都好睇
以前追左幾年 不過越嚟越悶所以冇睇到
聽講而家好似好睇返? 有冇話邊集開始追好啲?
之前毒撚PD係到個陣 鬼電梯值得睇,跟住之後就有好多依種玩法
有啲節日特輯/有教育意義都好睇
如果唔想睇太遠,就2020開始都好睇

講漏咗
九週年特輯都好好睇
睇番香港特輯 如果個尋人任務可以喺朗豪坊玩就正 可惜班人唔肯走搞到要喺酒店玩 可觀性大減
有冇師兄當年有去追
個陣rm全盛時期 真係多fans到好誇張
真係無咩綜藝可以做到咁
係 見過好多女仔鬧佢係因為覺得佢係節目對自己idol發姣
然後勁惡毒咁蕩婦羞辱佢
冇必要下下打稻草人 入曬7012數
反而容陷愛同放蕩鬼又冇咁多hater係咪女性fans瘋狂啲
王鼻個ig笑死
啱啱睇新聞先知原來光洙間公司係KINGKONG BY STARSHIP

星船
你點知
佢拍同伊識左韓孝珠 然後韓孝珠推薦佢拍城市獵人
宋仲基演善良的男人男主 佢演男配
後尾拍廣告識左趙寅成 然後趙寅成以前又同宋仲基係Fd底 之後就同佢拍沒關係是愛情啊
Live個編劇係沒關係是愛情啊個班底
下年套海賊2又係韓孝珠主演

其他好多時候就比Rm定型左演喜劇
其實某程度上係相輔相成
冇running man佢就未必識到咁多人
然後去拍劇出名而再令到running man 更加紅
入rm一定利多於弊 淨係拍廣告都fatfat
入RM係賺知名度啦
你睇個個成員都一定有其他工作,靠RM賺收入會變獎品hunter
獵金智考的誕生
未入rm之前智孝已經兩年冇戲拍 昭旻都係暗星 冇rm佢兩個分分鐘都退出左娛樂圈
所以我覺得智孝好識知恩圖報
知道係RM令佢紅
所以即使之前經歷被下車佢都唔會丟低RM
話曬都被車撞抖得個兩集
岩岩仲搵緊.. 咁早期既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞