Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
RM條人脈 昭旻要揾新公司都唔會差得去邊
就係因為換公司所以唔俾佢出黎?
留意左你好耐
其實你集集都話去唔返以前
又唔鐘意而家8個特別昭旻
你仲討論而家集數做乜鳩
同數碼暴龍reboot入面d老屎忽一撚樣
邊到有得睇番以前嘅集數?
由其2015開始
今集有唔少人反映 話水槍戰拍到好亂
咁係因為無釋到啲名喺個表到啫
無挑有集追尾巴都係咁樣
講事實又唔得 的而且確係冇講到咁天花龍鳳地好睇 我從來都冇屌過話新pd拍得幾撚柒 相反你真係留意咗我咁耐既話就會見到我有提過而家係愈嚟愈好有進步 的而且確而家既rm係比起之前好睇咗啲 只不過對大家口中既好撚好笑 零冷場有小小唔同意 係咪一定要每次都同大圍既睇法一樣先可以出聲?之前因為大家都屌毒撚所以就可以任屌 而家rm進步咗喇有改善 大家中意新pd所以就連小小意見都唔可以有?
唔關事..
係混戰個陣根本唔知有無流彈..
D水又一樣色 又無SET射錯人要罰
好似開頭3個追住鐘國咁 另外2個話就話扮射
但點知其實有無唔小心射中一兩下
當時係咁走黎走去 亂到
點會唔關事..?

首先你所講第二段啲野 在場pd有份負責幫手睇住
規則個啲我見佢地都當機立斷到
同時已經儘量簡化曬

其次你話射錯人個到
如果射啲唔係自己target ge人 咪變相幫人提升贏ge機會?
(同組另計)
不過我見佢地 都係專登留番邊應該射個條友射
可能唔想令遊戲暴走
同時睇落係個人戰 其實係團隊戰 變相令佢地多左合謀
如果係個人戰 會好睇好多
其實我同意新pd無大家講到咁好。但睇得出佢有心做過毒撚pd好多,個人中意佢做pd開始第2,3集,整體黎講最好,年糕果集好搞笑。不過其他多數係一part搞笑,一part悶咁。有時d規則太複習又廢事停黎睇。
不過加埋肺炎同成員呢排咁多事,都諒解,始終佢算新,俾多d時間會好好多。
其實之前281都有相同遊戲,只不過今次多咗四個嘉賓
今集有唔少人反映 話水槍戰拍到好亂
咁係因為無釋到啲名喺個表到啫
無挑有集追尾巴都係咁樣
其實之前281都有相同遊戲,只不過今次多咗四個嘉賓所有先話拍得亂左掛
個重點係早排光洙腳傷 新pd喺進步之餘都仲平衡到光洙點腳傷玩遊戲 而且效果出嚟係好睇 呢part我覺得抵讚

btw 真係唔係盲撐 但真係好過早一輪瘋狂loop間諜遊戲太多
平衡到光洙真心抵讚 反而光洙自己仲唔錫身
光洙啲劇其實都唔多關公司事佢啲戲都係靠自己啲人脈拎翻嚟
yes
食飯嗰集明明仲行到趷下趷下咁
仲係咁行嚟行去
世贊呢幾年喺rm學到野 最尾解決女嘉賓之後即刻射自己友
昭旻間公司 好似得佢經理人一個一踢腳
仲衰過鐘國自己間公司
以前追左幾年 不過越嚟越悶所以冇睇到
聽講而家好似好睇返? 有冇話邊集開始追好啲?
同埋以前玩追尾巴會好多心理戰 會盡量用偷襲黎隱藏自己咩number
今集淨係個個捉住硬上
真 洪哲買條尾呃俊河真係世界級
Btw睇等其他人話唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞