Running Man 討論區 (20)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
其實我覺得今集平平無奇,後半仲有D無聊
平時正常錄影日同播放日都係隔兩週
今日眼色game短到要駁埋下集開頭
咁嘅做法好似係第一次
唔知係眼色內容不足定下集內容太多
不過新PD剪接真係睇得好爽
寶弼加油
嘉賓好撚廢完全唔知係嚟做咩
不過梁世贊真係好憎條Loveline 連舊魚都要挑翻出嚟
今集個玩法都幾過癮
以為眼色game 點知係369
撚狗咁撚
500集黎啦
希望齊人啦
今集D嘉賓都唔給力
上半part幾好眼色game好好笑
真係有花心思 笑死
成員都話未試過咁開場 唔知個pd想點

之後講番啲規舉出黎又係好過癮

但天使 惡魔個度就小小悶
前半幾好睇 鍾意睇佢哋自己瘋狂9估然後比制作組撚化都係最鍾意睇佢9up
不過覺得今集嘉賓好可有可無 尤其係高啲瘦啲嗰個嘉賓冇乜存在感 除咗以為haha跌錢嗰下
同埋前半好有突然間完嘅感覺 見到抽禮物嗰下心諗 下成個錄制完咗啦?
然後後面天使惡魔嗰度opening真係有少少少少悶忍唔住飛咗幾分鐘希望下集會好睇啲
但真係不得不讚新pd諗game諗flow有新意過毒撚pd 唔會乜鳩都係桶大叔草莓game同一大堆成員名嘅遊戲etc
同埋剪輯嚟講真心鍾意而家咁 冇咁多重複又好俐落 個flow好順唔會睇到悶
竟然冇人講 昭旻染咗頭髮靚咗好多
18年有集叫劉在錫的選擇都係咁
短到連成員都懷疑夠唔夠播
後半集開場係成員合成圖 嘉賓係漢娜薜仁雅同red velvet嘅irene同joy
會缺席第500-503集
好似唔係第一次一集唔夠鍾搵埋下一集一齊
不過我會話場疫病搞到咁
我都寧願佢地去少啲地方
今集最正係睇由大神開始策動晒全部人走出去
眼色遊戲好有心思好正
個獎勵升級左同之前好似差唔多
不過估唔到竟然冇人揀光洙做魔鬼
最尾石鎮抽中按摩瞓地下按 好唔衛生
初頭以為係防疫特輯
呢集俾PD撚到
我覺得前半集個idea唔錯啊
唔明點解拍到咁短 覺得係咪拍攝當日有咩事發生
依家rm都唔係好長 一日拍得大半集
因為見佢無剪輯放喺角落 當佢拍既遊戲都播哂
如果係咁 佢呢集準備唔係好多咁

真心覺得呢集個點唔錯
其實可以以平時成員既行為或者會講既野去反捉返佢哋令佢哋扣幣都幾好笑
咁樣變到最後個part好倉促 啲嘉賓真係可有可無
光洙中曬好難唔信
啱啱返嚟放過佢,整住大神先
準備得一塊板既內容 緊係唔多啦
鳩估應該係疫情之類 唔可以拍太耐,而家都盡可能一個室內拍哂所有
所以咪覺得好短
其實毒撚既集數內容都係唔多,不過成集不斷重複鏡頭咪覺得好長內容
上半集幾好, 瘋狂畀製作組撚
下半集有少少悶
我覺得唔關嘉賓事
眼色遊戲本身就撐唔曬成集
然後最終game又完全唔知想點

其實後半部係可以好好睇 但剪得好差
呢d 7人分開opening大部分都好笑
如果唔係剪成咁既話
個人感覺今集有d虛無 上半眼色game個idea係唔錯 但係唔知點解得咁少內容 後半暫時未睇到咩亮點 成集就好突然咁完咗 睇完冇嗰種滿足嘅感覺可能因為上兩集幾精彩 所以我對今集有d失望 不過睇預告下集應該幾好睇(btw全妹快d好翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞