[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
想問下自己排快期

比錢個陣需唔需要比埋學牌佢睇?

師傅keep起左我張學牌

師父係唔係姓李?

唔係
屌我10月頭考培正道,有無人有貼士?幾時開始學好?預學10堂夠唔夠?
利申:自動

Thanks

預備510

咩叫510?有無機1take,唔想哂錢租車,好貴

你租車舊錢都固定左,不如上多啲堂

自動波好易渣同考試合格係兩回事
想問下自己排快期

比錢個陣需唔需要比埋學牌佢睇?

師傅keep起左我張學牌

師父係唔係姓李?

係咪李國x

唔係

係咪啲師傅驚人去搵第二個學?
星期一考忠義 成日轉線擰緊頭就扭肽 又未入過加密村街
求習氣

巴打考幾點

考兩點十

好似係靚時間
學左好多個鐘,手車基本上無問題,但一考試同有情況出現就好緊張
屌我10月頭考培正道,有無人有貼士?幾時開始學好?預學10堂夠唔夠?

Thanks

預備510

1. 510應該係叫你準備重考
2. 睇你技術
3. 租車錢第一堂要比晒 學10堂同30堂一樣
btw各巴絲點睇石蔭?

之前肥左培正要重考丙部

排到7月中考石蔭
btw各巴絲點睇石蔭?

之前肥左培正要重考丙部

排到7月中考石蔭

易過培正
星期一考忠義 成日轉線擰緊頭就扭肽 又未入過加密村街
求習氣

巴打考幾點

考兩點十

我0845是否玩完
準備甩P留名

多數咁講完就加P

唔揸就唔洗加

有見地
有冇人覺得男人學自私真係差咁啲

萬一突然得棍車,真係會企左係到

Thanks

預備510

1. 510應該係叫你準備重考
2. 睇你技術
3. 租車錢第一堂要比晒 學10堂同30堂一樣

你學泊車調頭分分鐘用左你一半既堂
你真係要有天份先可以10堂ko
btw各巴絲點睇石蔭?

之前肥左培正要重考丙部

排到7月中考石蔭

易過培正

石蔭好撚易啦

利申:兩次都考培正
油塘 11點
交通情況大致上係點?
例如多唔多大車/貨車上落貨

我都係咁諗
同埋機會可能少, 但一有咩機會掂大車, 就好多都係棍
無啦啦有部棍係度喊都冇用

我都係咁諗

「有棍就學棍」真係好精警
反正學費一樣,學2加簽1
一次唔合格,去再take第二次囉

講真,手車唔掂
出到去撞花人地部車都唔止重考果筆錢啦
再加上數據已經反映左~20%一剔搞掂
兩剔先合格大有人在!
12月頭考 係咪早2個月開始上

我都係咁諗

講真,手車唔掂
兩剔先合格大有人在!

棍波好玩好多
自動波好乏味
不過可能有啲人冇信心可以兼顧咁多野
但係自動波細車都肥真係
自動波已經冇咩好學同顧,淨係俾油收油
油塘 11點
交通情況大致上係點?
例如多唔多大車/貨車上落貨

8-9點已經多

我都係咁諗

講真,手車唔掂
兩剔先合格大有人在!

棍波好玩好多
自動波好乏味
不過可能有啲人冇信心可以兼顧咁多野
但係自動波細車都肥真係
自動波已經冇咩好學同顧,淨係俾油收油

其實考生棍波同自動波肥既野都係差唔多

太接近物體,望漏盲點(私家車多1點),望既動作唔夠大,轉灣位置不正確 呢類,同枝棍仔離合關係唔大。
1530油塘
好驚試場一出轉右個灣位有小巴衝落泥
啲田螺根本阻住曬 睇都睇唔到
想請教o下,行緊二波,前面龜速前進,我架車已經窒窒下,可唔可以吊極力子?
想請教o下,行緊二波,前面龜速前進,我架車已經窒窒下,可唔可以吊極力子?

二波太快就轉一波
一波都太快先吊極力子
一陣去學多兩堂 1525就考澤安道了
求咁多位集氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞