[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
駕駛學院其實有冇快期
駕駛學院其實有冇快期

有 不過要睇師傅肯唔肯幫你R
排到澤安3:45,算唔算靚時間?

放學時間
斜路果盞本來長綠燈一定會轉
就快考筆試有d咩注意

基本上思想正常 有翻少少道路知識應該都冇問題
Dl啲考車apps禁下啦

佢比左兩本野我一本精讀(姐係mc連答案)一本教科書咁,佢叫我背熟哂本精讀,但本野400幾條係咪真係要背哂佢……

筆試連阿叔阿嬸都pass,我講左啲咩自己參透下

成九成人都pass 智力正常都好難肥
想問下考油塘去到第一個T字位,如果得右方有死車,係未要望2次盲點駛架車係左缐?
就快考筆試有d咩注意

佢比左兩本野我一本精讀(姐係mc連答案)一本教科書咁,佢叫我背熟哂本精讀,但本野400幾條係咪真係要背哂佢……

如果真係咁好心機咁多時間400幾條背晒嘅我都服咗你
不過Down app日日做幾次 老西都pass硬啦
駕駛學院其實有冇快期

佢叫我一個月後搵佢
其實係咪可以早D
就快考筆試有d咩注意

如果真係咁好心機咁多時間400幾條背晒嘅我都服咗你
不過Down app日日做幾次 老西都pass硬啦

唔晒背既,睇曬都夠pass
今日永考街 13細剔pass
想問下考油塘去到第一個T字位,如果得右方有死車,係未要望2次盲點駛架車係左缐?

由考場出黎個T字位?
聽考牌官指示係轉左落工業區定右轉上大本型 再決定點行
轉左就一定係左線 轉右就可以騎線 記得留一隻門位

由考場出黎個T字位?

正路一出T字位都要騎少少線再聽指示
駕駛學院其實有冇快期

佢叫我一個月後搵佢
其實係咪可以早D

我就等唔切出左去搵街師傅
結果pass左做P牌仔
炒咗,溜後,俾啊sir 踩先
太接近物體

肥你好正常
岩岩pass 左筆試,請問而家市價學車幾錢?
駕駛學院其實有冇快期

佢叫我一個月後搵佢
其實係咪可以早D

街車蹬

自己上網睇 有公會
炒咗,溜後,俾啊sir 踩先
太接近物體

肥你好正常

咁樣唔好考車啦

肥唔應該肥既野

由考場出黎個T字位?

正路一出T字位都要騎少少線再聽指示

騎缐冇問題?
If得右方有死車
仲有兩堂就考,
手車依然好撚屎...
準備定重考
想問IO巴打pass左未?
仲有兩堂就考,
手車依然好撚屎...
準備定重考

補多2堂
利申, 一樣就考, 但手車唔得
我9月考,依家準備搵師傅學
但話說依家搵私人師傅都$250一堂
我當要學足30個鐘,即係40堂,計埋租車費$1600
都$250X40+$1600=$11600
其實同係駕院學差唔多...
定係我計錯

自己上網睇 有公會

個公會就係令啲師傅合謀定價合法化
我9月考,依家準備搵師傅學
但話說依家搵私人師傅都$250一堂
我當要學足30個鐘,即係40堂,計埋租車費$1600
都$250X40+$1600=$11600
其實同係駕院學差唔多...
定係我計錯

冇計錯
係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞