[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
被幾位巴打的責罵之後我會緊記唔超速,就算甩P都係, 好過到時真係出事, 累人累自己
小弟真心接受責罵, 亦都唔再作任何藉口, 冇比差佬捉已經好彩
經過此事後會好好反省唔好以為自己係車神, 安全駕駛為上
求各巴打原諒

放過佢啦

Touchwood講句
你自己炒好啦,唔好連累無辜
其實停車前冇望後鏡+側鏡會唔會肥
今日先發現平時習慣左停定先望鏡
快期考油塘有咩要注意?
有無巴打考掃桿埔

求師傅介紹,5月考
有無巴打考掃桿埔

求師傅介紹,5月考

26號考
pass左介紹你
有無巴打考掃桿埔

求師傅介紹,5月考

留低你telegram來
聽日永孝街棍van
求集氣
如果考路試既時候衝黃燈有無問題?
同埋如果有緊急車輛(警車、救護、消防)係你後面應該點做?
聽日永孝街棍van
求集氣

準備510
星期四十點考澤安道
求打氣

祝你見返我個好考官

巴打考邊條線

均速過黃燈就無問題, 26果陣我就係前面搵位停低等考官

緊急車輛(響晒)...未試過,
26就易處理, 46畀我就死都唔開車等考官指示
快期考油塘有咩要注意?

有冇巴打教路
考完到而家都無車
快期考油塘有咩要注意?

有冇巴打教路

巴打教你要爬文
係咪因為澤安冇咩特別所以冇咩巴打講
學左幾堂都仲係好緊張
聽日永孝街棍van
求集氣

準備510

不了
星期四十點考澤安道
求打氣

祝你見返我個好考官

巴打考邊條線

轉左個條

26 46係咩意思

26 46係咩意思

26電單車
46私家車
有無巴打考掃桿埔

求師傅介紹,5月考

留低你telegram來

Tg:tarmac1
屌佢老母臭閪真係講一百句粗口都表達唔到我內心嘅憤怒
我相信我今日嘅考試情境應該係地獄級難度
3點幾鐘油塘迴旋處前個條上斜已經塞到仆街,不斷要做上斜開車停車上斜開車停車做左起碼6,7次,玩到我腳都謝,原來前面迴旋處炒左車,
仆你個街原來仲要係迴旋處中間位有兩架中型貨櫃L字型撞車(車頭垂直撞車頭咁撚樣)攔左係路中央,
考官仲要我上高超道,個迴旋處得返最入面少少空隙可以行車,同成堆車打左十幾廿次交你又搶下位佢又搶下位最後幾經辛苦先zip到出去...
再加埋岩岩好我考個段時間又落雨喎...真係地獄黑仔王...
最後肥鳩左我警覺性不足同埋不顧及其他使用者
平時人最常衰嘅位(過線超越物體冇擰頭/太接近物體個啲)我一個tick都冇衰到...真係除左黑到仆街之外都冇唔知講咩好

最尾師傅車返我出去個時又經過一次迴旋處個位佢都大叫一聲哇呢個位咁撞法真係幾撚麻煩喎...真係唔好彩喇你...我都灰鳩左...技術野全部都做足,衰埋D唔撚關自己事嘅位

26 46係咩意思

26電單車
46私家車

4個6唔一定私家車嘅
其實停車前冇望後鏡+側鏡會唔會肥
今日先發現平時習慣左停定先望鏡

你考自動波? 棍波唔洗望後鏡 仲有停車要前要望鏡咩 我冇望都pass到
屌佢老母臭閪真係講一百句粗口都表達唔到我內心嘅憤怒
我相信我今日嘅考試情境應該係地獄級難度
3點幾鐘油塘迴旋處前個條上斜已經塞到仆街,不斷要做上斜開車停車上斜開車停車做左起碼6,7次,玩到我腳都謝,原來前面迴旋處炒左車,
仆你個街原來仲要係迴旋處中間位有兩架中型貨櫃L字型撞車(車頭垂直撞車頭咁撚樣)攔左係路中央,
考官仲要我上高超道,個迴旋處得返最入面少少空隙可以行車,同成堆車打左十幾廿次交你又搶下位佢又搶下位最後幾經辛苦先zip到出去...
再加埋岩岩好我考個段時間又落雨喎...真係地獄黑仔王...
最後肥鳩左我警覺性不足同埋不顧及其他使用者
平時人最常衰嘅位(過線超越物體冇擰頭/太接近物體個啲)我一個tick都冇衰到...真係除左黑到仆街之外都冇唔知講咩好

最尾師傅車返我出去個時又經過一次迴旋處個位佢都大叫一聲哇呢個位咁撞法真係幾撚麻煩喎...真係唔好彩喇你...我都灰鳩左...技術野全部都做足,衰埋D唔撚關自己事嘅位

考車係講天時地利人和

咁唔忿氣就考多次 證明自己有實力

加油,希望下次係你最後一次$510
星期四十點考澤安道
求打氣

祝你見返我個好考官

巴打考邊條線

轉左個條

大埔道上番黎油站對出果度係咪仲整緊路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞