[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
上回:

召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲 (3)
https://lihkg.com/thread/166580/page/41?ref=ios

因應有巴打提議改個正面d嘅名

所以改新post名

大家繼續討論
屌佢老母遇著個盲閪考官 個天都黑黑地仲帶超,可能依樣一定要掛我唔知, 屌你老母去到個位左邊死車,死車前面有架警車,有警察落黎叫我行中間,咁我咪行囉,屌佢老尾踩停我 對面線冇車佢踩到我死撚左火, 我嬲撚到

放返過黎
今日fail左係未等7日,姐係17號可以報快期?
今日fail左係未等7日,姐係17號可以報快期?

七個工作天
姐係唔計星期六日

但七個工作天後嘅星期六日都會有位可以搶
屌佢老母遇著個盲閪考官 個天都黑黑地仲帶超,可能依樣一定要掛我唔知, 屌你老母去到個位左邊死車,死車前面有架警車,有警察落黎叫我行中間,咁我咪行囉,屌佢老尾踩停我 對面線冇車佢踩到我死撚左火, 我嬲撚到

放返過黎

考試係天時地利人和

小弟都考左三次

放返過黎

考試係天時地利人和

小弟都考左三次

再排過普通算 遇到盲閪考官真係當自己唔好彩
P咗 但未得閒去拎
新貼劉明
6月底澤安道
今日第4日學完師傅話已經冇乜野好教我,要學既都學好曬,話同我學車好悶
黎緊就記熟路線
6月底澤安道
今日第4日學完師傅話已經冇乜野好教我,要學既都學好曬,話同我學車好悶
黎緊就記熟路線

咁比d驚喜佢啦,地板油再手制
今日3 tick忠義街
淨係tick咗過死車無望鏡,灰到仆街
應該係加密村街果度
但小弟明明有望到
想問各位有冇正確過死車望鏡步驟俾小弟參考下?
今日3 tick忠義街
應該係加密村街果度
但小弟明明有望到

我果陣個頭
望前望鏡望盲望鏡望前咁樣cycle直到過完
提提你轉番入去果下都要望
6月底澤安道
黎緊就記熟路線

咁有自信?等我叫考官dup鳩你先
(祝你到時唔好揀中後生黑面嗰個啦)
今日3 tick忠義街
應該係加密村街果度
但小弟明明有望到

我果陣個頭
望前望鏡望盲望鏡望前咁樣cycle直到過完
提提你轉番入去果下都要望

想問下係打右燈抽出去望後鏡,右鏡同擰頭之餘,係咪都要望埋左邊
我今日遇到個好考官,停左係架大貨櫃死車後邊 對頭不停有車黎 我前行唔到 後便又有車俾我頭住,佢地又好似想抽頭出黎又好似唔想過,咁我就諗住俾佢地過我先,唔踩油,但佢地又唔郁,個考官就話出啦,對面線永遠冇車,你頂住晒後邊,我個心頓時涼左截就果斷出左。最後駛返入駕院見我停左車拉晒手制佢都唔落車仲望住個錶板,我就知今次應該合格,立即熄匙入返一波。
我今日遇到個好考官,停左係架大貨櫃死車後邊 對頭不停有車黎 我前行唔到 後便又有車俾我頭住,佢地又好似想抽頭出黎又好似唔想過,咁我就諗住俾佢地過我先,唔踩油,但佢地又唔郁,個考官就話出啦,對面線永遠唔會冇車,你頂住晒後邊,我個心頓時涼左截就果斷出左。最後駛返入駕院見我停左車拉晒手制佢都唔落車仲望住個錶板,我就知今次應該合格,立即熄匙入返一波。
留名
利申 棍van1take pass
我今日遇到個好考官,停左係架大貨櫃死車後邊 對頭不停有車黎 我前行唔到 後便又有車俾我頭住,佢地又好似想抽頭出黎又好似唔想過,咁我就諗住俾佢地過我先,唔踩油,但佢地又唔郁,個考官就話出啦,對面線永遠唔會冇車,你頂住晒後邊,我個心頓時涼左截就果斷出左。最後駛返入駕院見我停左車拉晒手制佢都唔落車仲望住個錶板,我就知今次應該合格,立即熄匙入返一波。

熄匙後要入返1波嘅咩?

路試之後要 師傅無教?
有冇新界師傅介紹

熄匙後要入返1波嘅咩?

路試之後要 師傅無教?

未開始學啊,係揸過兩次自動波玩吓

自動波唔洗理,棍波先要因為果到停屬於暗斜所以要熄匙入返一波。
我今日遇到個好考官,停左係架大貨櫃死車後邊 對頭不停有車黎 我前行唔到 後便又有車俾我頭住,佢地又好似想抽頭出黎又好似唔想過,咁我就諗住俾佢地過我先,唔踩油,但佢地又唔郁,個考官就話出啦,對面線永遠冇車,你頂住晒後邊,我個心頓時涼左截就果斷出左。最後駛返入駕院見我停左車拉晒手制佢都唔落車仲望住個錶板,我就知今次應該合格,立即熄匙入返一波。

沙駕?

沙駕?

元駕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞