[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
[quote]棍van忠義肥左 (學左28個鐘 )
「軚盤控制不當」、「超越物體: 未有查看交通情況」、「轉彎位置不正確」
呢幾樣真係超級弱點, 想重點補練呢幾樣, 密集訓練過死車+轉彎
其他開車停車上斜落斜果d 自問ok
應該搵邊d cfu

浄係轉彎不正確已經可以肥你

我知呀, 最慘唔知肥係邊個彎 同埋 點「唔正確」法

你師父冇教你去到咩位置扭軚咩

唔係全部彎都有講邊度開始扭軚
加上某d彎我轉緊時又冇望住地下d線

我師傅教我見到/唔到邊個箭嘴or坑渠蓋就要開始扭

我師傅教我係a柱遮住灣心就要扭
想問沙駕想搵街師傅補返2堂先考
有無推介?
「軚盤控制不當」、「超越物體: 未有查看交通情況」、「轉彎位置不正確」
呢幾樣真係超級弱點, 想重點補練呢幾樣, 密集訓練過死車+轉彎
應該搵邊d cfu

個個彎都岩用? 下次試下先

頭先有個後生靚女考係咪你黎
應該搵邊d cfu

頭先有個後生靚女考係咪你黎

我邊忽似女人呀

Sorry喔巴打
btw今朝竟然冇落雨,仲出太陽
應該搵邊d cfu

轉彎呢家野唔應該背,考試場出入口另計啦

個人應該眼望前面
扭d,唔夠再扭
扭多幾次就知唔同彎位點扭法
考四點忠義街

緊張過第一次考澤安

個人應該眼望前面
扭d,唔夠再扭

BTW 排快期程序係咪
7個工作天後上網0730鬥快搶 -> 搶到個日期 (未知考場住) -> 問c fu個期前有冇堂安排到俾我 -> ok就去運輸處交form交錢 (到時先知地點)

??

係,
不過就算你師傅無時間都要去交錢,
大不了轉其他師傅

因為快期只有一次機會

個人應該眼望前面
扭d,唔夠再扭

BTW 排快期程序係咪
7個工作天後上網0730鬥快搶 -> 搶到個日期 (未知考場住) -> 問c fu個期前有冇堂安排到俾我 -> ok就去運輸處交form交錢 (到時先知地點)

??

係,
不過就算你師傅無時間都要去交錢,
大不了轉其他師傅

因為快期只有一次機會

唔交就要停賽30日
考四點忠義街

緊張過第一次考澤安

四點靚時間,放心去考
考四點忠義街

緊張過第一次考澤安

準備510
應該搵邊d cfu

轉灣係感覺黎,轉左出去唔夠先再扭
唔好背乜見到乜開始轉
如果個日整路,改道你咪唔識轉?
同埋要練到唔需要成日睇地下,睇人睇車仲緊要
應該搵邊d cfu

轉灣係感覺黎,轉左出去唔夠先再扭
唔好背乜見到乜開始轉
如果個日整路,改道你咪唔識轉?
同埋要練到唔需要成日睇地下,睇人睇車仲緊要

人車合一
合格左
考官出左幾次聲叫我開/停
諗住衰左 竟然合格
有無p牌巴絲準備買車 想買部二手操車 睇中golf 同cube
今日係天光道
見到2個考生倒泊車肥左
一個男既,泊得太後
一個女既,成個車尾中間鏟落個雪糕筒
有無p牌巴絲準備買車 想買部二手操車 睇中golf 同cube

想買

睇緊二手f30 328i
今日係天光道
見到2個考生倒泊車肥左
一個男既,泊得太後

我都係今日考天光
個男係唔係架車歪哂果個
考四點忠義街

緊張過第一次考澤安

四點靚時間,放心去考

真係幾靚

但考完停車個陣冇入空波就熄匙
勁撚驚因為咁而肥

好彩考官好人
今日係天光道
見到2個考生倒泊車肥左
一個男既,泊得太後

我都係今日考天光
個男係唔係架車歪哂果個

我個陣等考,剩係見到佢泊得太後
胎重同個官拗
最後落車睇,佢自己先信

另外重有一個女既,唔知係學定考車
出考試中心轉右
轉到中間停左
之後唔知佢係咪味鬆手制
係咁俾油燒胎,出曬煙
考四點忠義街

緊張過第一次考澤安

四點靚時間,放心去考

真係幾靚

但考完停車個陣冇入空波就熄匙
勁撚驚因為咁而肥

好彩考官好人

巴打你個考官係咪矮矮地戴眼鏡嘅阿叔?
今日係天光道
見到2個考生倒泊車肥左
一個男既,泊得太後

我都係今日考天光
個男係唔係架車歪哂果個

我個陣等考,剩係見到佢泊得太後
胎重同個官拗
最後落車睇,佢自己先信

另外重有一個女既,唔知係學定考車
出考試中心轉右
轉到中間停左
之後唔知佢係咪味鬆手制
係咁俾油燒胎,出曬煙

可能唔同時間 見唔到呢幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞