[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (4)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
聽日永孝街棍van
求集氣

加油, 尋日永考2take pass左, 有死車行慢d睇清楚先扒頭, 有對頭車唔太夠位就停車先,唔好扒頭住, 出閘轉彎落去個讓線位, 最好停車拉手掣, 睇清楚2邊冇車先出

考完
贏掉頭泊位輸路試
出試場門口冇睇左右
返試場尾2個彎拎得好差
真係想抽個快期搞左佢 但師傅叫我排正常期

點解唔睇左右

屌你 咒鳩我準備510
我成朝個人都好呆 個調頭都爭d出事 好彩pass
另1死係落機樓燈口轉右個濕鳩彎
攞唔盡
想問下自己排快期

比錢個陣需唔需要比埋學牌佢睇?

師傅keep起左我張學牌

下 點解會keep你張學牌
我都諗住排 但要下個禮拜先得
三手軚死火溜後
車門出左試場第一個燈位先知未閂實

棍van 一take pass
三手軚死火溜後

咩線
三手軚死火溜後

咩線

葵盛圍
幾年前了
三手軚死火溜後

三手軚溜後係咪都肥?
有時離合踩得太落架車冇動力就溜一溜後
三手軚死火溜後

三手軚溜後係咪都肥?
有時離合踩得太落架車冇動力就溜一溜後

記得個考官想踩brake
我隻腳快過佢踩停架車先
拉好手制之後佢落一落車睇有無hi壆
pass 得應該果陣係無Hi
三手軚死火溜後

咁撚柒仲講得出口
你面皮可以用黎擋子彈喎
你哩啲都係咪撚買車搭公共交通工具算
三手軚死火溜後

咁撚柒仲講得出口
你面皮可以用黎擋子彈喎

我都諗緊究竟有乜好拎出來講
三手軚死火溜後

咁撚柒仲講得出口
你面皮可以用黎擋子彈喎

我都諗緊究竟有乜好拎出來講

有人無拉手制就開車照樣1take pass
要個官提佢
考車真係好睇運
睇你撞正邊個, 出街有無突發野
聽日永孝街棍van
求集氣

加油, 尋日永考2take pass左, 有死車行慢d睇清楚先扒頭, 有對頭車唔太夠位就停車先,唔好扒頭住, 出閘轉彎落去個讓線位, 最好停車拉手掣, 睇清楚2邊冇車先出

考完
贏掉頭泊位輸路試
出試場門口冇睇左右
返試場尾2個彎拎得好差
真係想抽個快期搞左佢 但師傅叫我排正常期

點解唔睇左右

屌你 咒鳩我準備510
我成朝個人都好呆 個調頭都爭d出事 好彩pass
另1死係落機樓燈口轉右個濕鳩彎
攞唔盡

咁你都記得我咒你
棍van忠義肥左 (學左28個鐘 )
「軚盤控制不當」、「超越物體: 未有查看交通情況」、「轉彎位置不正確」
呢幾樣真係超級弱點, 想重點補練呢幾樣, 密集訓練過死車+轉彎
其他開車停車上斜落斜果d 自問ok
應該搵邊d cfu

浄係轉彎不正確已經可以肥你
棍van忠義肥左 (學左28個鐘 )
「軚盤控制不當」、「超越物體: 未有查看交通情況」、「轉彎位置不正確」
呢幾樣真係超級弱點, 想重點補練呢幾樣, 密集訓練過死車+轉彎
應該搵邊d cfu

應該轉彎踩到線
忠義街細圈一take pass

我都係,有人衝出黎,三波停車都無肥

好波! 見到好多戰鬥格ge女去考牌

巴打可唔可以分享忠義街有咩注意聽日考仲好似會落雨 棍van

我都係聽日忠義街棍van喎
希望落雨少d車少d行人

巴打加油

好大機會都係考細圈,都係睇清逆線無車先爬頭,唔好心急,出到去通常要行右線因爲左線會有好多死車,睇岩時候先過番左線番試場。盡量唔好係死車同生車中間穿過去有機會肥太接近物體,等生車走左再出都未遲

多謝巴打!忠義街已pass好好彩
頭先轉入迦密村街咁啱有警車係度趕走哂啲死車要過死車嘅時候架車立刻開走thank you
想問開車起步果陣望左右鏡之外洗唔洗望埋盲點
謝謝
忠義街細圈一take pass

我都係,有人衝出黎,三波停車都無肥

好波! 見到好多戰鬥格ge女去考牌

巴打可唔可以分享忠義街有咩注意聽日考仲好似會落雨 棍van

我都係聽日忠義街棍van喎
希望落雨少d車少d行人

巴打加油

好大機會都係考細圈,都係睇清逆線無車先爬頭,唔好心急,出到去通常要行右線因爲左線會有好多死車,睇岩時候先過番左線番試場。盡量唔好係死車同生車中間穿過去有機會肥太接近物體,等生車走左再出都未遲

多謝巴打!忠義街已pass好好彩
頭先轉入迦密村街咁啱有警車係度趕走哂啲死車要過死車嘅時候架車立刻開走thank you

勁呀巴打
咁你total過左幾多架死車

你都係啱啱考?咁呢個又冇數喎
但我個考官幾好人
想問開車起步果陣望左右鏡之外洗唔洗望埋盲點
謝謝

最好啦
你知考牌官大哂
[quote]棍van忠義肥左 (學左28個鐘 )
應該搵邊d cfu

我知呀, 最慘唔知肥係邊個彎 同埋 點「唔正確」法

你師父冇教你去到咩位置扭軚咩
[quote]棍van忠義肥左 (學左28個鐘 )
應該搵邊d cfu

我知呀, 最慘唔知肥係邊個彎 同埋 點「唔正確」法

你師父冇教你去到咩位置扭軚咩

唔係全部彎都有講邊度開始扭軚
加上某d彎我轉緊時又冇望住地下d線

我師傅教我見到/唔到邊個箭嘴or坑渠蓋就要開始扭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞