基層上車盤 <4m

864 回覆
34 Like 19 Dislike
村屋易買難賣!
同埋我管理費超平, 因為法團之前已夾晒錢預留大廈項目, 每月只交659蚊管理費。
係, 如果想投資, 第時樓換樓就唔好諗村屋.
始終銀行按揭都已經保守啲, 好多野要留意.
但如果只係想有個安樂窩, 村屋無得輸, 一樣價錢但係大一倍.
住700呎都已經夠大, 生小朋友都無搬屋既需要
我都唔明佢拎估價黎打飛機做物估價重要間間銀行唔同
一黎元朗實有分支客 百貨應百客
二黎算係果區半新樓 不嬲keep住有成交 有咩咁on9?
三黎果個屋苑出名質素好 你上網睇睇尚悅咩評價先
四黎你而家35年重要單支樓深水埗區我都想睇你可唔可以輕鬆賣走$435萬

FYI 溱柏新聞開放式最新成交$430萬
對住慣市區既人會好唔慣
睇波半場落街買宵夜,買完返屋企都未開波
出門預半個鐘可以到大部份商業區返工
除非村屋連埋車位,咁又另一種講法
35年樓當然可以喇, 溱柏400萬急走貼到成條馬田路都係! 話你on9怕你嬲!
半個鐘? 預多45分鐘, 利申住市區, 但元朗返工!
我經驗係35又未至於走唔到
但到hi到40呢個心理關口就難到飛天
仲要加埋單支樓
元朗一到晚上西菁街塞到暈,人人有車, 但車位有限!
主要商業區阿哥仔
中環金鐘觀塘尖咀呢堆
單支先走! 今年我果座已兩單成交!
住大西北行屯公或大欖已要預多時間
哇好似個市場你話事咁既 「當然可以」
咁成交左400萬未呢請問如果咁急但新聞先話最低入場要420萬

Btw, 唔好以為自己有層19深水埗單支好撚叻好巴閉啦
我兩層都未笑你窮啦下嘩 唔岩聽就話人on9
介唔介意報一報兩單成交價比大家知呢
位巴打似乎新買左層樓興奮上腦
我住左三十年舊式單支樓加屋企人都有買單支樓
你hi上腦只係想信D自己信既野就唯有祝你越住越有
你熟定我熟,日日元朗返工! 你又點知我唔係幾層呢?
低層440樓、 高層450萬
一早已有!
咁我祝你越住越細2萬蚊一尺新盤,張床特別舒服!
痴撚線,真心祝你越住越有返而俾人咒
得得得得你贏你贏
只係鄧一個近2000伙半新樓有大會所既屋苑唔抵者
咁都輸比深水埗單支

係呢 呢位巴打
咁你會唔會笑430萬同450萬接單支既人on9呢35-36年樓
Easy easy 唔緊要!
點解我上次東涌搭去荔景要成28分鐘
屌講事實又唔得, 係咁厄樓主去買2萬蚊一尺龍床盤!
笑緊龍床盤, 係咪特別舒服呢!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞